Ancistrus01 píše:Toš to je boží

. Jen tak dál a knížku si taky rozhodně koupím

Toš dyž se vám ty moje historky tak lůbijů,tak vám naservíruju eště jednu z té mojí budůcí knížky.je to hlavně pro ty,co se chců na delší dobu zbavi´t tchyně.Jednů sem kurňa dostal nepochopitelný nápad a pozval sem tchyńu na modelářský ples.Toš přijela už v pátek,tašky plné blbostí pro děcka a pro moju,ale že by mi kůpila nejaků značkovů čínsků lipolku,to babu ani nenapadne.Ale toš na ňu mosím opatrně,je enom o 5minut mladší jak černé uhlí,mohlo by to s ňů seknůt.No a aby byly na ten ples vyfíknuté,toš si dom pozvaly kadeřnicu.Toš kurňa pijela cérka jak ze žurnálu,od té bych nechal natupírovat aji spodek.Za dvě hodiny bylo po všm,baby se před zrcadlem krůtily jak vrtule na slunku,a na moju poznámku,že je to ples modelářský a ne maškarní naštěstí nereagovaly.Obě byly kurňa důležité jak zpátečka u tryskáča.A toš teď přijde to hlavní.Baby sedly k televizi,nachystaly stůl plný žrádla,aji jakýsi chlast tam daly.Bylo to sladké jak kozí bobek,já temu říkám kokinovica.no dlůho to netrvalo,a litr byl ve mně.A jak sem byl natrůbený toš sem dostal ten nápad,že ukážu tchýni,jak umím létat s vrtulníkem.Létal sem krásně,ale zamotal se mi mezi nohy pes,šlápl sem mu na ocas,pes zavyl jak moja při orgasmu,já sa lekl,a vrtulník spadl na stůl mezi to žrádlo.Toš během chvilky měla moja aji tchyňa z vlašáku,rakviček se šlehačků a ostatních ingradiencí pleťovů masku,kterů by jim mohla závidět nejedna celebrita.Chtěl se sa z té šlamastyky nějak vymotat,toš sem vrťasovi pořádně zaťal,ať z teho guláša vyletí.Ale vůbec mňa neposlůchal,zamířil si to rovnů tchýni do nového ůčesu,tak hneď vypadala jak rozůřený dirigent.Potem proletěl učesem mojí.Ta zase vypadala jak Eistein po velkém třesku.Co pak létalo vzduchem se tu napsat nedá.Tchyňa sedla na první tryskáča odletěla dom.Od té doby mě miluje jak Klaus Evropsků uniju.A já mám heslo,tchyňa do domu,vrtulník do ruky!