Nedoručeno do vlastích rukou

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Hunger

Re: Nedoručeno do vlastích rukou

#31 Příspěvek od Hunger »

Pořád lepší ty vole než kombinace hej a ty kokso to úplně rudnu :D. S PPL jsem neměl nikdy problém s českou poštou ano. Pošťačka je občas tak líná že všechny balíčky nechá u sousedů v přízemí a nenamaha se obejít 7 pater ono by stačilo dole zazvonit...
"Šmirgl to jistí!"
bitovod

Re: Nedoručeno do vlastích rukou

#32 Příspěvek od bitovod »

mikymik píše:Mně zase listonoška nechala balíček na rohožce před bytovými dveřmi. Podotýkám, že bydlím ve 100bytovém baráku. Hrozně mě to naštvalo, napsal jsem stížnost a listonoška asi dostala slušný pojeb, neb se následně velmi zkroušeně omlouvala. Stížnost jsem stáhl, listonošce koupil čokoládu a od té doby zeje rohožka prázdnotou.

Něco podobného se mi kdysi také stalo, leč s mírně jiným závěrem: Od té doby nám pošta doručovala zásadně až druhé oznámení o uložení zásilky, přestože doma nepřetřžitě někdo byl atd. Asi jinej gang :)
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“