Nedoručeno do vlastích rukou
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Nedoručeno do vlastích rukou
Pořád lepší ty vole než kombinace hej a ty kokso to úplně rudnu
. S PPL jsem neměl nikdy problém s českou poštou ano. Pošťačka je občas tak líná že všechny balíčky nechá u sousedů v přízemí a nenamaha se obejít 7 pater ono by stačilo dole zazvonit...
"Šmirgl to jistí!"
Re: Nedoručeno do vlastích rukou
mikymik píše:Mně zase listonoška nechala balíček na rohožce před bytovými dveřmi. Podotýkám, že bydlím ve 100bytovém baráku. Hrozně mě to naštvalo, napsal jsem stížnost a listonoška asi dostala slušný pojeb, neb se následně velmi zkroušeně omlouvala. Stížnost jsem stáhl, listonošce koupil čokoládu a od té doby zeje rohožka prázdnotou.
Něco podobného se mi kdysi také stalo, leč s mírně jiným závěrem: Od té doby nám pošta doručovala zásadně až druhé oznámení o uložení zásilky, přestože doma nepřetřžitě někdo byl atd. Asi jinej gang
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...