Traxxas Stampede 4x4 VXL

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
krwell

Re: Traxxas Stampede 4x4 VXL

#31 Příspěvek od krwell »

ok, dík moc za rady. je pravda, že se mi stalo, že jsem pojížděl bahnitou louží a nejednou se auto zaseklo, tak ještě ,že jsem měl žabky a skočil jsem rychle pro auto, protože koukala jenom střecha :D ale pak vesele drandilo dál :D takže chvilková ponorka u traxxasacký elektroniky nevadí :D
FlyBear

#32 Příspěvek od FlyBear »

Hmmmmmmm.

Můj původní regl v EMaxxovi za podobných okolností odešel. Projížděl jsem obrovskou kaluž a ona byla uprostřed pěkně hluboká. Měl jsem tehdy ještě regl Traxxas, protože jsem auto koupil s plechovkama, na stříďák jsem až později upgradoval. Ten den jsem ještě dojezdil baterky, ale další den regl tak jaksi divně postupně chcípl během ježdění.

Ale je fakt, že příčinu nevím, prodejce zorganizoval u servisu výměnu reglu a příčinu poruchy jsem se nedozvěděl.
Takže to předchozí skoroutopení v kaluži mohla být jen shoda okolností, která na regl neměla vliv...
krwell

#33 Příspěvek od krwell »

no já potom co jsem si zahrál na ponorku, tak jsem vyjezdil ještě tak 3 hodiny jeden den a pak 2 hodiny zejtra, takže leda že by se problém s utopením projevil po víc jak 12 hodinách
krwell

#34 Příspěvek od krwell »

tak dneska jsem se konečně dostal k tomu zkusit zmiňovanej postup nastavení jízdních režimů. Zkusil jsem nastavit všechny 3 a ani na jeden to dozadu prostě nejelo, dopředu OK, brzda OK, ale dozadu ani ťuk
FlyBear

#35 Příspěvek od FlyBear »

Tak tedy servis nebo reklamace... :(
krwell

#36 Příspěvek od krwell »

jojo, dneska jsem to hodil na reklamaci. Zkoušeli jsem to ještě na obchodě a buď je problém ve vysílačce nebo v reglu, protože třeba na 5. zmáčknutí plynu se rozjel i dozadu :D tak uvidim co řeknou v servisu. Jedu teď na tejden pryč, tak uvidim až dorazim zase zpátky
Odpovědět

Zpět na „Auta“