Rex 500 nebo 600?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
IgorGSM

Re: Rex 500 nebo 600?

#31 Příspěvek od IgorGSM »

chastra píše:...Čuďák nemám kde skladovat takže asi tak...

Je vidiet ze si sa sa nerozpraval s nikym kto ma "Čuďák" pretože ja T-Rex 600 Nitro mam a mam ho na polici v panelaku a vobec nic neni citit. Po dolietani ho pretrem handrou a zastuplujem vyfuk. Nitraka by som sa nevzdal nikdy, jedine ked za iny nitrak. Proste ten rachot a smrad ktory to produkuje za letu je asi navykovy. :-D
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
gasolin

#32 Příspěvek od gasolin »

gasolin píše:....Váhal jsem, zdali koupit 500 nebo 550, ale jelikož jsem si myslel, že s tím semtam fláknu, zvolil jsem 500, jelikož vyjde na opravě levněji. Po tom co mám odlétáno cca 50 startů bez pádů, lituji že jsem nekoupil 550ku.

Měním svůj názor na...jsem rád, že jsem koupil 5ti stovku :lol:
Obrázek

....dost toho přežilo....ale měnit musím:

Listy
Zadní osu vrtulky
Trubku
Držáky kabiny
Držák cykliky
Převody v jednom servu
Hlavní kolo
Brzdu
Příčnou hřídel

Pokud bych vzal original listy ALIGN, které jsem lítal, tak jsem v tom za nějakých 2,5tis.

To jen abys měl představu....
papaya

#33 Příspěvek od papaya »

gasolin hehe ides.

tiez pridam preco je lepsie zacinat s mensou triedou...
http://galeria.rtfm.sk/index.php/helli/nehody/nehoda-16-01-2011

tato totalka stala moju penazenku len cca 200e, nic z elektroniky sa nastastie nepokazilo.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
chastra
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od chastra »

IgorGSM píše:Je vidiet ze si sa sa nerozpraval s nikym kto ma "Čuďák" pretože ja T-Rex 600 Nitro mam a mam ho na polici v panelaku a vobec nic neni citit. Po dolietani ho pretrem handrou a zastuplujem vyfuk. Nitraka by som sa nevzdal nikdy, jedine ked za iny nitrak. Proste ten rachot a smrad ktory to produkuje za letu je asi navykovy. :-D

:lol: :lol: :lol: Ty jo to mi něco připomíná "Po dolítání si ho chytnu, vezmu hadřík úplně ho vyleštím, koukám kde co je uvolněné, jestli někde nebrečí hliník a tak. No prostě se s nim musim pomazlit a pak ho teprve dám do auta a spokojeně jedu dom." Slova mého kamaráda. Já říkám ano, má to svoje kouzlo, ale již zmiňovaný rachot, smrad a větší vibrace mě prostě nejdou pod kůži. Krom toho elektriiku s dobrýma baterkama neudusíš čuďák jo !!!!
IgorGSM

#35 Příspěvek od IgorGSM »

Kedze zatial si lietal len s činoidnou 450 a 250 tak si myslim ze este dlho nebudes "dusit" ziadnu heli.
K tej predletovej a poletovej kontrole len tolko ze kazdu aj nitro a aj elektriku musis skontrolovat a pomazlit sa s nou ked chces predist prekvapeniam vo vzduchu.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
prikrylm

#36 Příspěvek od prikrylm »

Teď jsem se koukal na video s tou F45. Byl tam záběr na prsty. Uf. Já mám teda rozpočet jenom na levnou 450-ku a ještě to moc neumím, ale plnou výchylku kniplu jsem v reále ještě nepoužil.

Z tohoto pohledu (předpokládám, že tu F45 máš zvládnutou), vřele doporučím napřed ten sim. Ten se neztratí. Co můžu soudit, tak aspoň modely 450tek se tam chovají opravdu velmi podobně (stejné to nebude nikdy).
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“