Holky a RC?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MsouryM

Re: Holky a RC?

#31 Příspěvek od MsouryM »

Zwobot píše:Moja spolužačka a "vícnežkamarádka" miluje éra stejně jako já. :D
O hodinách počítačů si na youtube pouštíme vystoupení z různých airshow.
Dokonce chtěla jít se mnou i na AFC v Letňanech avšak její rodiče mi jí odtáhli na nějakou nudnou rodinnou sešlost. To já neovlivňuju.
Když máme někdy Rendez-vous tak často chodíme na Ruzyň (Havlák) koukat, fotit a kecat. Tam vydržíme docela dlouho. Teď už je ale krátký den, chladno tak zase po zimě. :wink:
Jenom k RCajroplánům ji ale nějak přitáhnout nemožu. Když ji lákám tak se bojí aby mi "mašinu" nerozbila. Snad někdy.

Mám vlastně docela štěstí. :D :wink:

To teda štěstí máš :D to závist :D
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Zwobot »

H1N1 píše:Pod "více než kamarádka" si představuji "náhradu pravačky" :-D takže máš štěstí:-)

probůh "vire" na co ty zase myslíš :D :D
MsouryMe nezáviď. Prostě jsem jen narazil na holku co je stejně postižená jako my. Nic víc v tom není.
MsouryM

#33 Příspěvek od MsouryM »

Zwobot píše:
H1N1 píše:Pod "více než kamarádka" si představuji "náhradu pravačky" :-D takže máš štěstí:-)

probůh "vire" na co ty zase myslíš :D :D
MsouryMe nezáviď. Prostě jsem jen narazil na holku co je stejně postižená jako my. Nic víc v tom není.

Žádná moje přítelůkyně RC nemusela, šly semnou, ale nudily se. Zase kdyý jsem byl sam, měl jsem klid. :D
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od H1N1 »

Moje snoubenka semnou treba jeste nebyla:-) nikde:-) ja si uziju fajn den, odreaguji se... Ona me uvari:-)
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
shrubber
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od shrubber »

Podle mě je naopak ideálem ženská, která si někde pinká nějaký svůj badminton nebo něco a mě nechá jít v klidu létat nebo se věnovat koníčku, který u mě zrovna převládá.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od RCStudio »

Prevlada to jsi rekl pekne. Taky to tak mam ale leze to do penez ...
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
googie
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od googie »

No a my máme okolo ufrflané ženské, ktorým vadí aj to jedno nedelné popoludnie, aj to len za dobrého počasia. Česť výnimkám. U nás sa začal učiť lietať 70 ročný pán, ktorý to aj s Betou zvládol, ale musel sa doma napočúvať. Keď ho jeho stará videla prvý krát videla v lufte naživo, tak zmenila názor. :D

A vôbec, kto dal ženským takéto právomoci kecať do všetkého? Niekedy mám dojem, že Arabáši vedia ako to držať pod kontrolou. Berte to s humorom.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Bucker131
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Bucker131 »

No a já za svého věku (puberťák) momentálně zkouším (zkusím intenzivněji pokračovat)vychovávat do modelaření hodně blízkou kámošku - jezdí s naší partou na letiště, sestavuje nám modely, ale mám problém - ona je strašně opatrná... Na simulátoru lítá perfektně, když jí dám do ruky vysílačku a 2 kanálový větroň tak zpanikaří a hned mi to předá, že to nechce rozbít, že to prej je drahý... Takhle se motá v dílně a okukuje, a učí se i stavět... jen to lítání jí moc nejde a nevim jak jí jinak vysvětlit, že se nic nestaně když rozstřelí kus polystyrenu :lol:
Ale strašně jí to prej baví :wink:
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Zwobot »

Toš kurňa hodně štěstí s "pilotním výcvikem" :wink:
Hlavně že jí to baví.
Naposledy upravil(a) Zwobot dne stř 17.10.2012 0:07, celkem upraveno 1 x.
Bucker131
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Bucker131 »

Zwobot píše:Toš kurňa hodně štěstí s "výcvikem" :wink:
Hlavně že jí to baví.

co si myslel "výcvikem" :lol:
- nebo to bude tim že sem puberťák :roll:
blesk
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od blesk »

Tak přítulka sice občas se mnou na letiště jede, ale moc se ji tam nechce, z důvodu že mě tam nechce rušit, jednou jsem si stěžoval na mou ex že tam pořád jezdila se mnou a moc se angažovala, ale když už tam dojede, tak buď blbne se psem, nebo ještě častěj sedí v autě a čte si knížku, ale pokud jsou závody, tak to celý den datluje výsledky do kompu a rozdává kartičky a píše diplomy atd, to ji baví :-D
HonzaS

#42 Příspěvek od HonzaS »

Bucker, Zwobot: A víte jak dopadnete? :lol: Ano tyhle baterky jsou nabité. ... Tady máš další (moje). ... Vyhovuje ti tohle nastvení? ... Horší souvraty? Dobře, udělám delší páku na servo směrovky. ... Upravíme křivku plynu a uvidíme jestli ti sedne líp. ... :lol:

A někomu to bude připadat jako že je to moc ochoty pro nic, pokud s ní něco nemám... ale když si vzpomenu na moje začátky, když mi Boris, Losna a TomasC ladili letadla (rozuměj rozlámali a slepili rovněji), radili s obratama, vozili mě po soutěžích...

Takže já jsem jen taky hrozně hodnej, ale moje štěstí je, že Anet je hezká holka a ne drzej puberták :lol: :lol: :lol: A na oplátku mě učí vařit :lol:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Zwobot »

Bucker131 píše:co si myslel "výcvikem" :lol:

Sorry sir. Už jsem to poupravil :D
Mám dneska v sobě asi moc Guinnessu :mrgreen:
hanz393
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od hanz393 »

To zas moja by aj chodila semnu rada na letiste, libi se ji akrobacka, ale ty nase " ukecane '' prodlevy mezi litanim ju uz tak moc neberou...A dalsi kamen urazu byl ze kdyz tam semnou byla tak jeden kolega utrousil na ni (asi mu to moc nemyslelo anebo zavidel :-D ) trosku neslusnou poznamku.Kdyz sem mu pak sel rict at priste drzi hubu tak ani nevedel ze neco rikal :-D chlapi no :-D.Delala ze nic neslysela ale doma rikala ze s takyma lidma tam nebude :-( ted uz semnou opet chodi ale nastal vetsi problem...nedostatek casu....jak na me konicky tak na jeji...
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Dejfak »

Tu mou také baví vystoupení, když se něco děje.
Ty pauzy mezi tím nechápe, neví o čem se bavíme. Ikdyž ted už má větší pojem o RC vybavení. Jinak taky tam chlapíci měli řeči, ona je holka z moravy a jen tak se nedá, takže v pohodě. Ale také to není nic co by jí extra bavilo, ona to ví já také takže raději sám.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“