Vysílač: Aurora 9 x Futaba 8J xGraupner MX-16 ?

Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Zpráva
Autor
JMalik

Re: Vysílač: Aurora 9 x Futaba 8J xGraupner MX-16 ?

#31 Příspěvek od JMalik »

Imra píše:Ahoj.
Díky za rychlou reakci.Musím se přiznat,že jsem podobnou odpověď čekal a samozřejmě s tím souhlasím.Osahat si rádia asi zajedu k Reichardovi do Brna,cca 20km, ale s těmi modeláři v okolí.......nevím.Kdysi nás tu pár bylo,ale kluci už mají dnes kolem šedesátky a vrátil jsem se zatím jenom já.
Při létání mezi poli jsem zatím na podobně postiženého člověka nenarazil.

Sežeň si k těm uvažovaným rádiím manuály (MANUÁLY - ne ty reklamní slinty, zkrácené popisy funkcí apod.) a večer si v tom tak týden, dva, čti. Uděláš si nějakou představu a tady se potom dá zkonzultovat co ti nebude jasné. Jinak ti každý dopručují v podstatě to, co má on.
(Na větroně se zaměř na vícekanálové TX. 9 kanálů je minimum, 10 kanálů je tak akorát, dvanácti a vícekanály obecně disponují nejen tou možností ovládat nezávisle příslušný počet serv, ale hlavně mají SW, který umožňuje bezproblémové nastavení prakticky čehokoliv)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Woita
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Woita »

No ona jedna věc je osahání a druhá (snad ještě důležitější) je, aby ti někdo ukázal jas se stím zachází, tj. ukázal právě to programování. Počítám že se ti tady někdo brzy ozve, bydliště máš vyplněné tak uvidíš.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Imra

#33 Příspěvek od Imra »

Tak jsem to skoro po měsíci rozťal a objednal jsem MX 20.V pondělí má dojít.Tak uvidím.
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Standapass »

Ahoj. Brno zas tak daleko není a určitě se můžeš přít podívat. Zde náš web. S :)
www.nhlbrno.cz
HTC evo3d
Odpovědět

Zpět na „Výběr vysílače“