Díky za odkaz na stránky pro představu.
Když si zařídím hosting na Wedosu, pochopil jsem dobře, že ještě budu na PC potřebovat program Wordpress případné i další pisatelé na web?
Kde program Wordpress stáhnu je k mání i free?
Jaký webhosting?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Jaký webhosting?
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
sramy píše:Díky za odkaz na stránky pro představu.
Když si zařídím hosting na Wedosu, pochopil jsem dobře, že ještě budu na PC potřebovat program Wordpress případné i další pisatelé na web?
Na počítači jen tak nepojede, bez instalace nějakého PHP serveru a databáze.
Stáhnout ho můžeš např. tady http://www.cwordpress.cz/ . Je tam popsána i instalace a další věci.
Principielně to funguje tak, že každý, kdo bude mít login admina nebo z něj uděláš redaktora může psát. Vše se děje v prohlížeči a žádná další instalace není potřeba.
Náročnost na publikování je asi na stéjné úrovni jako ve wordu.
Beta 1400, Elektro Trenér Reichard, Spectrum DX7..
Ricci píše:sramy píše:Díky za odkaz na stránky pro představu.
Na počítači jen tak nepojede, bez instalace nějakého PHP serveru a databáze.
Stáhnout ho můžeš např. tady http://www.cwordpress.cz/ . Je tam popsána i instalace a další věci.
Principielně to funguje tak, že každý, kdo bude mít login admina nebo z něj uděláš redaktora může psát. Vše se děje v prohlížeči a žádná další instalace není potřeba.
Náročnost na publikování je asi na stéjné úrovni jako ve wordu.
Ricci díky za pomoc.
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
sramy píše:Díky za odkaz na stránky pro představu.
Ahoj,
taky mam koupeny webhosting u wedosu - nepamatuji si nejaky vypadek nebo problem, a take pouzivam wordpress. Je to jednoduche i pro zacatecnika...neni potreba umet programovat atd. A myslim si, ze je i jednodussi nez Joomla nebo Drupal.
Turnigy 9 V2 + Beta 1400 & SWIFT II
Bad news is time flies.Good news is you are the pilot.
Bad news is time flies.Good news is you are the pilot.