Expedice apalucha

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
H1N1
Kontaktovat uživatele:

Re: Expedice apalucha

#31 Příspěvek od H1N1 »

Půjčím si na to elektru od kámoše, takže Bossáku nebudeš mít největší pekáč :-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od BOSS8 »

No to bude těžký mě trumfnout - kastle několikrát na střepy (teď už drží tvar jen díky podlepení izolepou v několika vrstvách) , motor občas vydává zvuk oznamující příchod smrti , zemědělské vůle v každém spoji :wink: Budu ho muset maličko poladit než se vydám do kopce :-)
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
hawk62

#33 Příspěvek od hawk62 »

H1N1 píše:Bossáku nebudeš mít největší pekáč :-D

bud uplne v klidu, PEPE je taky poradnej veteran, kdyz bylo klukovi cca 10, postavil jsem mu 2m drevenou rampu na kopci na ceste vedle chalupy a mladej s rozjezdem cca 6 m na ni najizdel a skakal tak 5-8 m do dalky ... dopady byly hodne kruty pokud nebyly alespon na dve kola :lol: - v te dobe mel PEPE ochranny ram s narazniky na silenblokach - ty pohltily vetsinu prasaren - je to vytunenej Cross Tiger s malymi upravami podvozku a elektronikou vodovzdorne ukrytou - vse je puvodni az na predni spodni ramena, ty jsem musel vyrezat z polykarbonatu, kastli mam jinou a uchycenou tak, aby prezila pady na budku - jednoduse ujede dozadu nebo dopredu ... secteno podtrzeno, je to tezkej veteran, kterej ale s 4000 mAh porad lita jak utrzenej z retezu s puvodnim, nekolikrat proplachnutym :lol: motorem
pepin

#34 Příspěvek od pepin »

Možná se vám ozve správce skleníku, poslal jsem odkaz a nějak ho to zaujalo.
PS: mám pocit, že nějaký vehikl doma vyhrabe taky :D
sigi123

#35 Příspěvek od sigi123 »

Porád je nás nějak málo.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od BOSS8 »

Už asi 5 , to už je skoro půlka :wink:
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od H1N1 »

Tak budeme to realizovat?
sigi123

#38 Příspěvek od sigi123 »

Já vyčkávám,chtěl jsem se ozvat zítra.Chtělo by to ještě pár lidí.Ale jsem pro i v pěti lidech.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od BOSS8 »

Já doufám že to klapne. Zkusme navrhnout nějaký, datum ideálně nějakou tu sobotu . 13 - 20- 27 ?
Zatím je ještě několik účastníků nerozhodnutých , ale snad se to nakonec i přehoupne přes desítku .
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od H1N1 »

Mluvime o dubnu? Tim padem jsem schopny vsechny tri datumy... Termin mame az v kvetnu, to bych nemohl....
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od BOSS8 »

Jo jo , dal bych to už teď v dubnu . Asi nelepší by bylo toho 20týho , výplaty budou už snad mít všichni , tak se nebude nikdo vymlouvat že nemá kilo na benzín :? :wink:
hawk62

#42 Příspěvek od hawk62 »

no nevim nevim Martine, penule da dohromady asi kazdy, ale to datum 8O !!!! ja myslel az bude trochu teplicko a privetivo, aby to byla pohodicka, tohle vypada na rukavice a beranici, na Rane primo na skafandr
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od H1N1 »

Aby nam nezamrzala baterka:-D
jsdrakula

#44 Příspěvek od jsdrakula »

BOSS8 píše:Taková myšlenka - kolik lidí tu má teréňáka - monstra - truggy apod. Docela mě berou expedice co se jezdí s těma drahejma kárama - jenže já takový prachy do auta nedám a s mým levným pekáčem je mi docela trapno se někam vtírat mezi speciály od Axialu a pod.
Tak mě to přivedlo na myšlenku - což tak uspořádat si vlastní expedici (prostě si zablbnout ve více lidech) , s obyčejnýma rc autíčkama.

kolik lidí by mělo ze zdejšího osazenstva zájem o podobnou akci ? (jestli vůbec někdo) :-)

Viděl bych to asi na Ranou - docela slušné zázemí , občerstvení , parkoviště , nabití baterek , možnost přespání celé rodiny (v místním penzionu) atd. . Co vy na to ?

Vzít sebou nějaký to éro (NE spalováka) a vyzkoušet si pořádný lítání na kopci, je taky jedna z možností jak využít zbytek dne nebo víkendu.

Pro ty kteří netuší o co jde - názorné video http://www.youtube.com/watch?v=N6ig4gazx5U

Ahoj jsem správce Rané a moc rádi Vás tam uvidíme jen mi dejte vědět kdy by jste chtěli dojet aby bylo volno a dal jsem to do kalendáře akcí dík Drakula
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od BOSS8 »

Kucí je to do kopce , rozhodně se nebojím toho že by někdo umrzl :-) . A teď po takový dlouhý zimě už by to chtělo vyvětrat zadky a vyprdět se na čerstvém vzduchu ne ? 8) . Naopak až bude teplo , bude každej lenivej ( na čo sa má vojáčik potit :? ) , regly budou hřát , motory hořet , řidiči odpadávat :lol:

V létě můžem zkušebně najít nějaký termín na druhou expedici - ale tam počítám s malou účastí. To se každý vymlouvá na dovolené , úklidové kontejnery , sekání trávy, stavební úpravy a pod. Taková je holt praxe a zkušenost . :lol: (nejspíš to vůbec neklapne)

Pak bych ješte plánoval jednu podzimní - ideálně v termínu Podzimní Raná . Tam by se mohlo sejít více lidí , bude tam totiž ledacos k vidění.

To:Drakula , zastavím hned jak budeme mít jasno , jestli to klapne toho 20.04 , koukal jsem že je to volný termín nekolidující s leteckou akcí.
Odpovědět

Zpět na „Auta“