Ebon píše:Já bych se přidal také k tomuto tématu, řeším úplně stejné dilema nového radia, jen preferovaná letadla jsou motoráky.
Je tu někdo s dobrou náladou a chutí odpovědět na tisíckrát omílanou otázku, co by z toho volil? Co jsem zde prolezl, tak většina vyzdvihovaných výhod je vztahovaná k větroňům (zejména mixy), ale ty nejsou můj šálek kávy.
xook69 vyzvihl výhody z jeho pohledu pro MX-16, což je můj mírný favorit. Mě by zajímali případné výhody od obhájce Aurory v její prospěch a ještě bych poprosil o detailnější zamyšlení nad telemetrií, kde velmi preferuji krom sledování napájení přijímače také sledování napájení motoru. Ptám se proto, že s telemetrií nemám žádné zkušenosti, ale vidím v ní velmi praktický krok vpřed a rád bych se vyhnul dodatečným krabičkám v letadle. Čím jednoduší, tím lepší (hlavně v tom vidím menší potenciál pro komplikace).
Díky
Zvolil bych si v Tvém případě MX16. Pokud za rok nevyhlásíš, že chceš létat ty velké větroně, tak to bude přiměřená investice a telemetrii to má lepší než Hitec.