Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
A dají se ty MZ vůbec někde koupit? Na webu nikde nic.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
DS-14
DS-14
Dnes jsme si jí oshaly na modelhobby , asi jediný kladný co tam bylo , oficialní první představení v EU tvrdili u trivoxu. Ani v Lipsku nebyla.
racek74 píše:Dnes jsme si jí oshaly na modelhobby , asi jediný kladný co tam bylo , oficialní první představení v EU tvrdili u trivoxu. Ani v Lipsku nebyla.
A jaký z ní máte dojem?
DS-14
DS-14
Pěkný barevný dotekový displej , menu je podstatně jednodužší než u předešlých verzí Gr. hott Ale spotřeba díky displeji bude daleko větší , napájení 1S lipo , drží se dobře říkal kolega , já lítam v pultu , takže nedokážu posoudit, je osazena hlavně 3polohovými vypínači , to se mi líbí , další věc co jsem postřehl že telemetrie bude , nebo je v Rx , netřeba externí věci , nevím jak to bylo u starších. Je potřeba spíš používat tu tyčku na dotekáč , jsou tam některý malý ikonky a hlavně u krajů se palcem špatně mačkají. Podvsvícení jde samozřejmě vypnout , ale pak je tam totalni tma a neni vidět nic. Vzhledem k tomu že o ní neuvažuji jsem dál nic nezkoumal , ale co si pamatuji , dušovali se že cena bude kolem 13.000,- kč a zvyšovat se,,nehodlá,, což nás dost překvapilo. Jinak design celkem jednoduchý na údržbu. To je asi vše co dokážu popsat 
- kope
- Kontaktovat uživatele:
racek74 píše:Pěkný barevný dotekový displej , menu je podstatně jednodužší než u předešlých verzí Gr. hott Ale spotřeba díky displeji bude daleko větší , napájení 1S lipo , drží se dobře říkal kolega , já lítam v pultu , takže nedokážu posoudit, je osazena hlavně 3polohovými vypínači , to se mi líbí , další věc co jsem postřehl že telemetrie bude , nebo je v Rx , netřeba externí věci , nevím jak to bylo u starších. Je potřeba spíš používat tu tyčku na dotekáč , jsou tam některý malý ikonky a hlavně u krajů se palcem špatně mačkají. Podvsvícení jde samozřejmě vypnout , ale pak je tam totalni tma a neni vidět nic. Vzhledem k tomu že o ní neuvažuji jsem dál nic nezkoumal , ale co si pamatuji , dušovali se že cena bude kolem 13.000,- kč a zvyšovat se,,nehodlá,, což nás dost překvapilo. Jinak design celkem jednoduchý na údržbu. To je asi vše co dokážu popsat
Já bych doplnil, že podle toho, co zástupce Trivoxu na stánku říkal, tak ovládání je spíš ve stylu Futaby a nebo Spektra (jeho slova), protože SJ tím cílí na stavající F/S zákazníky v USA.
A cenu už dneska říkal 14000
Údajně se chystá i 9(?)kanálová verze.
Co se týká pocitu při držení v ruce, tak mne osobně přišla mohutnější než má MX-20, je to asi dáno poměrně "robusním" pogumováním v místě úchopu. Příjemná věc-oproti MX-20- jsou dobře dosažitelné boční potenciometry.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
kope píše:A cenu už dneska říkal 14000(Pravda-včetně kufru)
No a nám ve čtvrtek to bylo taky i s kufrem...
Takže v neděli už to bude 16.000,- bez kufru
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Tak na stránkách graupnera se objevila nabídka celé řady MZ - od pětikanálu až po dvanáctikanál. Je zajímavé, že u těch rádií je několik verzí - DE, EN a CZ - že by se dodávaly s českým FW? 
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Tak už je i u nás.
http://trivox.cz/index.php?section=item&id=71972
http://trivox.cz/index.php?section=item&id=71972
DS-14
DS-14
Ground Penetration Tester
Už i tady:
http://www.modelarina.cz/rc-souprava-graupner-mz24-24ghz-hott-rc-souprava-p-31944.html
Co je to ta funkce Q.link (viz popis soupravy) ?
http://www.modelarina.cz/rc-souprava-graupner-mz24-24ghz-hott-rc-souprava-p-31944.html
Co je to ta funkce Q.link (viz popis soupravy) ?
DS-14
DS-14
Njn, MZ rada ma s graupnerem spojitost leda tak v tom napise
(