Baracuda Reichard

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
RIO

#31 Příspěvek od RIO »

Mám ho už asi čtyři roky. Letové vlastnosti jsou příjemné, je stabilní , přistání s klapkama v pohodě. Spojek se neboj, při normálním létání se nic nestane a při normální akrobacii taky ne. Letadlo létá kupodivu pomalu a moc se rozjet nedá. Ale abych řek pravdu, nijak mne neoslovilo a mám ho tak dlouho jen proto, že moc s větroněma poslední dobou nelítám. Do termiky to není a na svah se m také moc neosvědčilo. Problém je pro mne také s přepravou, neboť dlouhý trup s namontovanou výškovkou nic moc, pokud to chceš sobou vzít např. na dovolenou a máš sebou rodinu. Je to takové nemastné, neslané, ani ryba ani rak. Už bych si to nekoupil. :(
malcomx

#32 Příspěvek od malcomx »

RIO píše:Do termiky to není a na svah se m také moc neosvědčilo. Problém je pro mne také s přepravou, neboť dlouhý trup s namontovanou výškovkou nic moc, pokud to chceš sobou vzít např. na dovolenou a máš sebou rodinu. Je to takové nemastné, neslané, ani ryba ani rak. Už bych si to nekoupil. :(

no konecne... :)
dik za realne zhodnoceni,
konecne je rozhodnuto-nekupovat ....
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Doktor »

>RIO

Díky za reakci. Můžu se zeptat s jakou výbavou Ti to létá a jaká je letová hmotnost?

Díky.
RIO

#34 Příspěvek od RIO »

Axi 2826/10, 3s li-pol 3700 + ext.baterie pro přijímač, 5x HS 81 MG + HS 422 na směrovku. Váha cca 2,5 kg. Létá to v pohodě, je to nezáludné, ale je to pomalé a ani z výšky se to moc nerozjede. Do termiky to má malou plochu, na svah je to takové neohrabané.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Doktor »

>RIO

Díky. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“