salamander píše:Daj dotaz na Gardenrouta, možno on bude o tom čosi vedieť .
Ok, skusim sa mu ozvat. Dakujem
salamander píše:Daj dotaz na Gardenrouta, možno on bude o tom čosi vedieť .
kulhyc31 píše:Ahoj. Mám problém se stabilizací kamery. Do včerejška jsem měl verzi 1.3 ale včera jsem si nainstaloval verzi 1.5 a pravdou je, že to neumím nastavit. Nemáte někdo zkušenosti popřípadě konkrétní hodnoty které bych jen zadal v sw? Mám tarot 2d a GoPro 3+ a potřeboval bych aby kamera bezchybně vysela.. Nerozumím základním pojmům(nováček) a proto nevím kam sáhnout když se kamera třeba rozkmitá a podobně. Pokud by měl někdo tu trpělivost, popsal by mi jednoduše co znamenají jednotlivé hodnoty? (Total/velocity/integral/accelerate) popřípadě mi napsal vlastní užívané hodnoty? Děkuji a omluvte mé asi trapné otázky:)
Zapoměl jsem popsat chování gimbalu.
Při natáčení se umí stát že se gimbal na pár sekund rozklepe, nebo se jak kdyby propadne kamera zjednodušeně záběry nejsou spolehlivé. Většinou se tak děje když silněji zafouká vítr nebo prudce klesám, stoupám, nebo jen letním rychle vpřed
madduron píše:Ahoj, prosím o radu ohledně Tarot T-2D. Gimbal jsem složil a samotný, nepřipevněný na koptera zkusil zapnout. Moje otázka je, když tarota složím a zapojím na zdroj, tak by měl hned začít držet nějakou polohu? Když jsem ho zapojil, tak na něm svítila žlutá dioada a vůbec nic se nedělo. Po na hrání obouch novývh firmweru 1.4 se tarot po zajopení na zdroj začne klepat a nesmysleně otáčet. Nepomohla ani kalibrace senzorů, jak je v tom jejich softwaru.
Obecně je u BL gimbalů ovladatelná tilt osa (náklon gimbalu) a u větších i yaw (otáčení). To již ale vyžaduje operátora kamery se samostatnou Tx, a používá se u velkých multirotorů... Ačkoliv např. nový 3D gimbal na hexe TALI H500 od Walkera má dálkově ovladatelnou vedle tilt i roll osu...Jakub Lakatoš píše:Dobrý den. Chci se zeptat, jestli je možné tento gimbal ovládat dálkově? A jestli si k tomu, abych ho mohl ovládat dálkově potřebuju něco dokoupit nebo je vše součástí balení? Děkuji
Jakub Lakatoš píše:Dobrý den. Chci se zeptat, jestli je možné tento gimbal ovládat dálkově? A jestli si k tomu, abych ho mohl ovládat dálkově potřebuju něco dokoupit nebo je vše součástí balení? Děkuji
Jakub Lakatoš píše:Jenom trochu mimo toto téma. Dala by se do Phantoma V1 dát silnější baterie než 2200mAh? Pokud ano prosím o odpověď s nějakým odkazem na tento produkt. Díky