zdendaK píše:On se jenom snaží vyhnout spojům z důvodu, že JPB to může p..
...Takže raději připlatí za nabíječ kam dá jen dva dráty + balancer a hotovo
Peto som hneď začal tým urobeným konektorom - po vzore FMA Skyvolt / BalanceProHD.
Ani dva do seba nejdú, ani opačne, ani posunúť.. To bola podstata riešenia, podľa mňa.. oni to vraj robili pre armádu.. jeden konektor na sade.
Plus samozrejme nič nenastavovať, zelená led=nabité. Ale ten nabíjač je na toto slabý, inak by bol super. Mám pocit že tri zlepené by sa zmestili do peknej krabičky od nejakého DUO.. Ale PL6 má nejaké predvoľby, možno by sa dal tak nastaviť že zasunutím sa spustí.. veď je to len nasledovník, od tej istej firmy FMA/Revolectrix.
Keby tam boli na sade v spoločnom konektore dva silové hoci aj 8mm MPJ konektory v spoločnom tele s tými servisnými (nejaký DB25?) a dobre zabalené, nemuselo tam byť takmer nič navyše, a neviem si predstaviť žeby to niekto zvládol nechtiac nejak "zneužiť"...
Lebo na 15s bude ten "balancer" na kábli ako k IDE mechanike, a aj konektor sa dá poondiť. No a zvlášť silové a zvlášť servisák, to už fakt nie je dobré ani pre mňa, keď je viac sád. No a ak sa taký zväzok neurobí fakt precízne tak to potrhá či poláme kábliky. Ale keď sa to zas preženie s precíznosťou, tak hrozí že tam bude viac medi v kábloch ako líthia v baterkách..
No a na záver taký názor, že ak to nerozdelíte na menšie kusy, nakoniec mu X kilogramová tehla padne pri prenášaní a neudrží to obal, a bude "vymalováno" aj bez pripojovania.
Len tomu aby človek s podobným šťastím spájal (bežne, pravidelne..) sady paralelne, by som sa radil vyhnúť.