Hoši, to vám musím sdělit.
Byli jsme s dětma v cirkuse. Po představení se chtěly vyfotit s tygrem. Byla tam docela fronta. Když došlo na nás, tak mi začal divně haprovat telefon. Displej divně zhasínal, asi zblázněný soft. Lidi mě měli za debila.
A příčina? Polarizační brejle na ňufáku.
Otočením telefonu o 90st. displej zčerná. Není to bug. Je to feature. Jen je třeba na to myslet.
Lidl brýle s polarizačním filtrem
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- gardenroute
Re: Lidl brýle s polarizačním filtrem
No objev "ameriky", tak se totiž chová každý polarizační filtr 
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute píše:No objev "ameriky", tak se totiž chová každý polarizační filtr
j.j. Kdyby nefungoval, tak by to nedělal...
Jestli jdou polarizáky opravdu polarizační lze zjistit velmi lehce už v obchodě. Vzít dvoje a dát je křížem. Pokud zčernají, fungují. Pokud ne, nejsou to polarizáky.
Každý displej nie.. Bežne je to pod 45 stupňami takže cez brýle je monitor aj mobil normálne vidno..
Alebo tam je ešte "čosi" pred displejom, mňa dostal displej T9x, odlepil som zozadu transflex fóliu a hľa, nevidno nič, ale nevidno nič ani cez polarizačné brýle!
Som zháňal nový displej ale nakoniec vyriešil obyčajným polarizerom ale pod displej, nie nad..
Inak polarizačné brýle človek ocení nielen pri vode, ale občas (neriedka) aj za volantom.
Alebo tam je ešte "čosi" pred displejom, mňa dostal displej T9x, odlepil som zozadu transflex fóliu a hľa, nevidno nič, ale nevidno nič ani cez polarizačné brýle!
Som zháňal nový displej ale nakoniec vyriešil obyčajným polarizerom ale pod displej, nie nad..
Inak polarizačné brýle človek ocení nielen pri vode, ale občas (neriedka) aj za volantom.
- gardenroute
Ani nemusí být dvoje, stačí jedny (jeden filtr) a otáčet s nimi např. proti nějakému LCD, jako se mu to stalo výše...
Já už je nosím cca 20 let jak v autě, tak jiné venku, Polaroidy vždy...
Já už je nosím cca 20 let jak v autě, tak jiné venku, Polaroidy vždy...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |