Ondrej píše:
koupil jsem Toshiba Excite Pure AT10-A-104 .
já jsem ho testoval, za ty peníze docela výkonný a pěkný, má naprosto vše a hlavně všechny senzory, foták samozřejmě slabší
Ondrej píše:
koupil jsem Toshiba Excite Pure AT10-A-104 .
2952 píše:Názor a doporučení laika:
Než si ipad koupíš, určitě si ho vyzkoušej. Jsme silně zvyklí na windows a ipad může nepříjemně překvapit.
První překvapení bude, že do ipad nejde tak jednoduše "něco nahrát"...Hlavní je iTunes, což je docela síla. Kdo je zvyklý z androidu na připojení USB kabelem, bude se divit. Hodně je orientace na icloud...
Já bohužel koupil iPad bez předchozího vyzkoušení a byl jsem velmi zklamán. Hodně aplikací je zdarma, podobně jako v androidu, některé placené...cca 1-2 Eura, ...některé pak dražší..
Co se mi líbí: (mám AIR)
display, rychlost, váha, výdrž baterie
2952 píše:Názor a doporučení laika:
Než si ipad koupíš, určitě si ho vyzkoušej. Jsme silně zvyklí na windows a ipad může nepříjemně překvapit.
První překvapení bude, že do ipad nejde tak jednoduše "něco nahrát"...Hlavní je iTunes, což je docela síla. Kdo je zvyklý z androidu na připojení USB kabelem, bude se divit. Hodně je orientace na icloud...
Já bohužel koupil iPad bez předchozího vyzkoušení a byl jsem velmi zklamán. Hodně aplikací je zdarma, podobně jako v androidu, některé placené...cca 1-2 Eura, ...některé pak dražší..
Co se mi líbí: (mám AIR)
display, rychlost, váha, výdrž baterie
pavelxy píše:Tak já nevím.... 4 základní věci který by měl dobrej tablet splňovat napíšeš že má Ipad super, ale napíšeš že sis ho BOHUŽEL koupil. Tak to už fakt nevím co bys chtěl.....
2952 píše:Tedy ještě jednou z pohledu laika:
-špatné nahrávání souborů z PC do iPadu
-nemožnost vytvářet vlastní adresáře
-leckteré přílohy emailu nejdou uložit
-nejde (mi) intergrovat překladač do prohlížeče stránek
-klávesnice...ničemná predikce češtiny, klávesnice nemá čárku...viz výše.., tečka se dělá 2x mezera..
-videosoubory různých formátů lze přehrávat "přehrávači druhých stran"....bohužel nejdou dát do jednoho adresáře !...každý přehrávač má svůj adresář..Tedy-když Ti chci ukázat, jak se manželka topila na dovolené, bud vím, že to bylo *. avi, nebo postupně otevřu několik prohlížečů a hledám, kde ten soubor je...
-pod heslem je celý ipad...není možní tedy přihlášení různých členů rodiny
-email - není pod heslem
-spoustu toho lze zadarmo stáhnout, ale ipad/apple se vždy úspěšně brání intergování staženého do systému. Asi ale právě díky tomu se systém nezpomaluje a nepadá tak ČASTO...(ale také spadne)