barty7 píše:.... Winter psal, že ty 73 jsou zbytečně rychlý..
Klucí to nepsal winter
barty7 píše:.... Winter psal, že ty 73 jsou zbytečně rychlý..
pikus 1 píše:Tak si chlapec pár gramů asi ubral...To občas modeláři rádi dělávají..
![]()
Peppymu váží s tou samou motorizací s aku 4000mA 5kg, takže
to vychází v závislosti na použité kapacitě aku kolem 5kg-5.2kg což je pořád naprosto v pohodě a vůbec bych neřešil v celkové hmotnosti 100g.
winter píše:
Klucí to nepsal winter***winter***
winter píše:To asi dělávají. Už se mě to párkrát stalo, že přišel (nebo psal) nějaký kolega modelář se stejným érem co jsem měl já, jen bylo samá záplata a výztuha, vybavení co dům dal a měl to nejmíň o půl kila lehčí. No přeci mu to nepůjdu převážit. ***winter***
JMalik píše:
Tahle filosofie mě mohla stát letadlo. Taky jsem si myslel, že nebude na škodu dát o malinko větší páku na servo výškovky a trochu to zrychlit. Bylo to moc. Ani to dvacetikilové servo tohle nezvládlo. Po nějakém běsnění v kopaných prvkách zůstala výškovka cca na 45° nahoru a měl jsem kliku, že to bylo na HV , takže vyhořelo jenom tohle servo a zbytkem to šlo řídit do vysokého obilí a položit to tam bez poškození.
barty7 píše:........ já ten rozdíl v rychlosti určitě nepoznám a kila navíc se vždycinky hoděj.![]()
JMalik píše:....Poznáš jestli je to 0,4, nebo 0,17, protože 0,4 upáčkuje Špatňas ( a jiní) já ne........
winter píše:...kolik má noha židlí..... ses nechal nachytat.... výchylka 60 stupňů za 0,4sec. je 2,35x pomalejší než 60stupňů za 0,17 sec. To ten Špatňas, to je asi nějakej začátečník ne
Pak , že se tu dneska nezasmějem. ***winter***