Motory Zenoah
Re: Motory Zenoah
No vidíš, že to nebolelo

Pánové, v Piperu 2,3m mám motor Titan ZG 20, mám dotaz na vhodný olej. Původní majitel mi říkal že při pár letech co s ním měl používal nějaký hodně drahý olej snad za 650,- Kč/litr, myslím že to byl BEL RAY MC H1R, bylo by možné použít obyč Repsol scooter: http://www.123-olej.cz/REPSOL-MOTO-SCOOTER-2T-1L toho mám doma zásoby 
Jakou má mít vhodný olej normu, JASO FB, FC, FD? Jelikož je motor prakticky ještě v záběhu, tak bych teď míchal 1:40, potom stačí 1:50, nebo pořád míchat 1:40?? Měníte svíčku na každou sezónu, nějakej tip na vhodnou svíčku do tohoto motoru, myslím jako že bych si ji sehnal preventivně.
Jakou má mít vhodný olej normu, JASO FB, FC, FD? Jelikož je motor prakticky ještě v záběhu, tak bych teď míchal 1:40, potom stačí 1:50, nebo pořád míchat 1:40?? Měníte svíčku na každou sezónu, nějakej tip na vhodnou svíčku do tohoto motoru, myslím jako že bych si ji sehnal preventivně.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Ten Bel je opravdu nej, a ta lahev ti vydrží dlouho.
I když ti tu někdo řekne že do toho můžeš nalít rozpustěnýho psa, tak na dobrou kondici je ten Bel top. Po sezóně jsem motor kvůli nehodě rozebíral a byl absolutně bez karbonu krásně čistý.
I když ti tu někdo řekne že do toho můžeš nalít rozpustěnýho psa, tak na dobrou kondici je ten Bel top. Po sezóně jsem motor kvůli nehodě rozebíral a byl absolutně bez karbonu krásně čistý.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Jo jasný, nebudu šetřit a pořídím ten Bel H1R. Motor ZG 20 má možnost napájení zapalování 1S lipo, nebo 3S nimh. Co byste doporučili, 3x nimh 2,5 Ah Eneloop nebo raději tu lipolku, případně jakou??
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Sel bych do lipolky uz jen kvuli možností nabit ji dvacet minut pred litanim cestou na letiste 
OK2WY