Raketak píše:Zajímalo by mě, jestli je možné s tímto érem létat základní akrobacii (let na zádech, výkrut apod.), nevím jestli to mám zkoušet s motorem, nebo bez, nebo jestli pro to třeba musím mít naprogramované diferenciace výchylek nebo něco jiného…
Když se o to pokouším, tak mi to vůbec nejde, ale to bude taky tím, že to neumím a nemám ani simulátor abych si to vůbec zkusil….
Tohle letadlo toho zvládá hrozně moc, ale musí na to bejt ruce - nemyslim moje. Zatim se mi "daří" lítat na zádech, ve výkrutu si musíš hodně pomáhat směrovkou a výškovkou, aby si neztratil moc výšku. Přemet je bezproblémů, ale ve větší rychlosti, když víc přitáhnu, mam strach o křídla.
Včera jsem to půjčil do ruky jednomu zkušenému letci (už mě po půl hodině létání záblo) a vzápětí jsem mu to chtěl sebrat, co s tim dělal

pár metrů nad zemí. Pod dojmem toho co předváděl jsem si dal za cíl začít řídit i směrovkou (zatim jsem jí měl mixovanou na křidýlka a občas jsem za ní vzal), protože potom ten let vypadá daleko líp.