Zatim jsem tisknul jen z STL na thingiverse ale chystam se pouzit (v nasledujicim poradi protoze sketchup umim a doufam ze zustanu u nej) :
- Sketchup free s pluginem
- Autodesk 123 Design (je free)
- Tinkercad (free a online)
V tiskarne mam nalitej Marlin v konfiguraci od Petra (dalsi vyhoda koupe kitu

dostanes link na download spravne nakonfigurovaneho softu) s jedno vlastni upravou - dal jsem drzacky skla tak ze prekazeli pri homingu tiskarny takze jsem upravil kod aby zvedal Z pojezd pred tim nez zacne hledat koncaky na X/Y. Je to na foru.
Na PCcku pouzivam Repetier-Host ktery mam se Slic3r v sobe a slape to.
Tisknu ABS na ABS juice a sklo, hotend celokov od 3draty (Petr dodava) pro 1.75 filament a tryska je ted nasazena 0.5 (na vetsi dily, mam i 0.3 na drobot ale nezkousel jsem), material taky od Petra a jede to krasne. Nastavil jsem teploty na stred doporucenych a vali to.
Akorat jsem vcera tisknul Yodu a na konci se mu zapich extruder do hlavy pri pokusu o vraceni se na 0/0/0 takze jsem musel pridat par Gcodu navic.
ohledne toho kde zacit - no, ja volil kit prave proto abych vedel ze mam vsechno co funguje a vedel kam zavolat

Sestaveni a rozjeti tiskarny trvalo presne tyden a to jsem se tomu venoval max po vecerech a jeste ne kazdej. Kdyby k tomu clovek sedl tak to za den v pohode da.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16