DX6i

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Pucmeloud »

Nikdo takovým lidem nenadává, jen je od nich trošku podpásovka že chtějí nakupovat za čínské ceny a pak k tomu mít zadarmo tu 'přidanou hodnotu' kterou by měli pokud by to koupili tady.

To myslíš tou přidanou hodnotou český návod? Za 2000,- Kč? Probůh, dej si studenou sprchu.
Naprosto souhlasím s maximální podporou individuálních dovozů, protože často "nenažranost" tzv. prodejců je hrozná !!!! Např. nabízet Lipolky, které v Číně nakoupil za 8 USD, za 400 Kč.... (i obrázek převzal z jejich internetové stránky), to je nehoráznost.
A tvrdit, že tuzemský dovozce nedostane takové ceny jako americký....pokud by to byla pravda, tak nakoupím ty rádia u amerického prodejce za jeho koncové ceny (on mi dá rád slevu), v tuzemsku si přirazím rozumných 50% a jsem na velice slušné ceně a budu dělat velké obraty. A pořád to bude levnější, než obvykle.
Argument, že chudák prodejce musí platit nájem neberu. Já ho platím taky a to dokonce ze soukromého bytu....a to v něm nepodnikám, ale jen žiju.
Když na to někdo nemá, ať to nedělá. Každý "podnikatel" se může nechat zaměstnat. když je takový chudák.... :lol:
niky79

#32 Příspěvek od niky79 »

Ja se proste musim priznat, ze to nechapu.

Stavebnici vrtulniku, kde podporu od prodejce ve vetsine pripade potrebuji (coz by mohlo oduvodnit vetsi cenu) - napr. navod, ruzne dotazy, jak co udelat atd. - koupim v CR za cenu o neco malo vyssi nez v cizi zemi (pokud k cene v US pripoctu DPH a dopravu). Logicky nakoupim v CR.

Ovsem typicky nektere serva, gyra atd., kde je potreba podpory od prodejce mnohem, mnohem mensi nez u stavebnice vrtulniku (servo proste koupim a nacpu do vrtase), maji cenu v CR az nekolikanasobne vetsi nez napr. v US. Logicky nakoupim v US.

Totez simulatory. Phoenix stoji v USA / UK cca 2500 Kc. V CR kolem 3500 Kc. Tohle beru. Ale napr. simulator Reflex, jehoz cena je v USA / UK jenom o neco malo vyssi nez v pripade Phoenixu (asi o 5-7 dolaru), stoji v CR kolem 6 tisic Kc. A to uz je poradny rozdil. A to se jedna o vyrobek, jehoz vyrobce sedi v sousedni zemi (DE). Jako zakaznik tohle nechapu.

Nechci byt prudil, a rozhodne chci, aby cesti prodejci modelariny prosperovali. Jenom nesmim mit pocit, ze se me nekdo snazi "natahnout".
Hora
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Hora »

No vidím že místo diskuze o DX6i jsem rozpoutal vášnivou debatu o cenách, omlouvám se, že jsem chtěl radu a při té příležitosti se zeptal na český manuál kvůli potvrzení svých amatérských překladů AJ manuálu!

Takže ukončeme to ať to nedopadne jak schůze poslanecké sněmovny. :roll:

Zkusím zapnout reverz, popravdě mě ten můj problém zaskočil a začal jsem pátrat, jestli opravdu mám MODE1, což tady bylo již taky několikrát probíráno. Podle všeho ano (nápis na krabici, na vysílačce vpravo plyn) neměl jsem včera moc času takže testovat to začnu nejdříve v neděli.

Upozorním ještě pár uživatelů, že jsem zjistil při pátrání jednu věc: přijímač AR6100e je v několika verzích poslední je snad 1.6 pozor při koupi já dostal v 1.2!
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
niky79

#34 Příspěvek od niky79 »

A kde jsi vlastne tu DX6i kupoval?

Co se tak dival, prodejci ji nabizi s AR6200, nikoliv s AR6100? 8O
Hora
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Hora »

Kupoval jsem v UK a mám i AR6200.
V cizině Ti ji v některých shopech na požádání nakompletují podle přání s jakýmkoliv přijímačem.
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Zao

#36 Příspěvek od Zao »

To Hora: Uz mas ten ceskej manual. Ja si ji koupil vcera a mohu ti ho pripadne naskenovat a poslat mailem...
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
Hora
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Hora »

To ZAO: Nemám budu jen rád.

Koupil sis ji v Módu 1 a jaké jsi měl u ní vybavení?

Moje balení obsahovalo:
- vysílač
- 4x AA baterie (alkalické)
- přijímač
- AJ návod
- dopis výrobci (A4)
- jednu propojku pro nastavení vysílače a přijímače
Zao

#38 Příspěvek od Zao »

Hora píše:To ZAO: Nemám budu jen rád.

Koupil sis ji v Módu 1 a jaké jsi měl u ní vybavení?

Moje balení obsahovalo:
- vysílač
- 4x AA baterie (alkalické)
- přijímač
- AJ návod
- dopis výrobci (A4)
- jednu propojku pro nastavení vysílače a přijímače

Mam Mode 1
-Vysilac DX6i DSM2
4x AA baterie (alkalické)
- přijímač AR6200
- CJ + AJ návod + zarucak
- Nejaka dalsi dokumentace kterou jsem zatim nestudoval
- Propojka

Takze temer shodne s tebou.
Dej mi prosim e-mail. Pocitam ze zitra ti to poslu.
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
Hora
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Hora »

Mailíka mám v profilu ale pro jistotku web_hora@centrum.cz.
Ještě jednou díky.

Pro jistotku rozložení kniplů máš takto?:
Vlevo........................................Vpravo
nahoru-dolů Elev (výškovka).......nahoru-dolů Thor (motor)
vpravo-vlevo Rud (směrovka).....vpravo-vlevo Ail (křidélka)
Zao

#40 Příspěvek od Zao »

Hora píše:Mailíka mám v profilu ale pro jistotku web_hora@centrum.cz.
Ještě jednou díky.

Pro jistotku rozložení kniplů máš takto?:
Vlevo........................................Vpravo
nahoru-dolů Elev (výškovka).......nahoru-dolů Thor (motor)
vpravo-vlevo Rud (směrovka).....vpravo-vlevo Ail (křidélka)

Presne tak to je...
Do zitra to budes mit na mailu
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Marek71 »

Hora:
A skúšal si DX6i s tým Mustangom od ŠADu ? Ten má ovládané všetky prvky (V,S,K,M), takže ak to u neho funguje, tak je jasné, že mod vysielačky je dobrý a u toho Tora to bude chcieť len správne nastaviť, príp. dať niekde reverz...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Hora
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Hora »

Marek71 píše:Hora:
A skúšal si DX6i s tým Mustangom od ŠADu ? Ten má ovládané všetky prvky (V,S,K,M), takže ak to u neho funguje, tak je jasné, že mod vysielačky je dobrý a u toho Tora to bude chcieť len správne nastaviť, príp. dať niekde reverz...

Chystám se na to, ale opravdu nebyl čas - tichučko mám manželku a děti :lol:
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Mad_Box »

Zreverzuj jeden nebo druhý kanál.
Protože když hýbeš výškovkou tak by ti měly jet oba elevony spolu ale když je jeden reverzován tak se to chová jako křidélka a naopak.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Zao

#44 Příspěvek od Zao »

[quote="Hora"]Mailíka mám v profilu ale pro jistotku web_hora@centrum.cz.
Ještě jednou díky.

Odeslano...
DundeeV

#45 Příspěvek od DundeeV »

Ahoj, kluci mohl bych Vás taky požádat zda byste mi neposlali kopii návodu v CZ. Angličtina je dobrá, ale čeština lepší :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“