jezdi tu nekdo na motorce?

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Laco

Re: jezdi tu nekdo na motorce?

#31 Příspěvek od Laco »

zelda píše:krome me? ja chodim jeste na jedno motorkarske forum a prekvapilo me kolik lidi-motorkaru jezdi s RC autama nebo lita s RC letadlama, tak by me zajimalo jestli je i tady nejaky motorkar :D

ja Yamaha TDM 850
kolega Yamaha R1 - je o trochu rychlejsi, ale jenom na silnici - ve vzduchu se placa za mnou :lol:
pilottt

#32 Příspěvek od pilottt »

kroxigor píše:ne koupil pro mladou

To musí byť láska :lol: :lol: :lol: ´
Ináč ja mám bicykel "favák",aaaaaaaaaaale chcem kúpiť nejaký trek,lebo tento sa mi pomaly rozpadá. :D :D
A všetci motorkári čo ich poznám sa na starosť sťažujú že ich bolia kolená a niektorí sa už nesťažujú ........ :(
Minitornado-elektro na predajTomahawk-svah, nepoužívaný na predajFW 190-elektro LM model
kroxigor

#33 Příspěvek od kroxigor »

Já jezdím Axise od Kellys, ale na Favoritu jsem vyrost
Obrázek
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Kerberos »

motorkáři = DDO - Dobrovolní Dárci Orgánů, pokud nějaký jsou ještě pak k použití
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Hoki »

Taky se přidám. V roce 1993 jsem si pořídil treka Esku. Před dvěma roky udělána generálka, ale je už toho holka má trochu dost, tak budu brzo taky přezbrojovat. Auto nevlastním, vzala mi ho ..... :?
kroxigor

#36 Příspěvek od kroxigor »

akorád na převoz modelů je kolo trochu nešikovný :?
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
helbo
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od helbo »

nato treba mať ďalšieho kamaráta, ktorý ma auto a je zavyslí na ňom a s radosťou ťa hocikde hodí :)
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
jakas
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od jakas »

kroxigor píše:akorád na převoz modelů je kolo trochu nešikovný :?

mi povidej pred nedavnem se mi rozbiloo auto a opravovat uz asi nema smysl prece jenom je o 9 mesicu starsi nezli ja nove planuji az na jare ted se snazim vymyslet prepravni box na ero ktery by sel upnout na kolo nebo moped uz mam hruby nakres akorat jeste sehnat matros a premoct lenost a bude :-)
Eragon
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Eragon »

Já zatím jezdim jenom na kole a nejbližší letiště je vzdálený 15km. Už sem si dal zkušební jízdu bez modelu a je to docela záhul.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
pilottt

#40 Příspěvek od pilottt »

Sledujete ako sa preniesla diskusia z motoriek na bickáče.Ináč je mám zálusk na toto. http://www.vertec-bike.sk/bike/large/Cr ... erBlue.jpg nie je to žiaden zázrak ale pre mňa stačí :wink:
Minitornado-elektro na predajTomahawk-svah, nepoužívaný na predajFW 190-elektro LM model
kroxigor

#41 Příspěvek od kroxigor »

jakas píše:
kroxigor píše:akorád na převoz modelů je kolo trochu nešikovný :?

mi povidej pred nedavnem se mi rozbiloo auto a opravovat uz asi nema smysl prece jenom je o 9 mesicu starsi nezli ja nove planuji az na jare ted se snazim vymyslet prepravni box na ero ktery by sel upnout na kolo nebo moped uz mam hruby nakres akorat jeste sehnat matros a premoct lenost a bude :-)

Před léty jsem měl dvojkolák za kolo s bednou na modely jezdilo se s tím super. kola to mělo velký z 3/4 bycáklu a bedna se dala sundat velká cca 40x40x150cm konstrukce z trámků 3x3cm potažená papundeklem ve vnitř vyložená filcem a molitanem. Fotky bohužel nemám už je to víc jak 10 let co jsem takhle jezdil na letiště.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Hoki »

Eragon píše:Já zatím jezdim jenom na kole a nejbližší letiště je vzdálený 15km. Už sem si dal zkušební jízdu bez modelu a je to docela záhul.
Už jsem to tu někde psal. Elektrama chodím na dostihovou dráhu - 10min pěšky. Spalováky mám povoleno nechávat v práci a tam i lítám. Na model letiště to mám 13km a nevím jak bych to s 2m érem zvládal. Taky jsem uvažoval o vozíku za kolo. Ale kam ho dám v baráku. V kolárně by to asi neprošlo. Auto je v nedohlednu :oops:
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Johnny »

kroxigor píše:Před léty jsem měl dvojkolák za kolo s bednou na modely jezdilo se s tím super. kola to mělo velký z 3/4 bycáklu a bedna se dala sundat velká cca 40x40x150cm konstrukce z trámků 3x3cm potažená papundeklem ve vnitř vyložená filcem a molitanem. Fotky bohužel nemám už je to víc jak 10 let co jsem takhle jezdil na letiště.

Něco podobného mám taky, teda táta. Když se jezdíme potápět tak se neda všude dostat k vode autem a ono tahnout 30 kg výstroj i pouhých 100 m je docela zahul. Tak si jednou postavil takový vozík svařený z čtyřhraných trubek (nemužu si vzpomenout jak se to jmenuje:-) ), potazené to je překjližkou ze skříně a udělal tomu vyndavaci madlo kvuli převozu a skladnosti. Místo toho madla tam jde dát trubka která má na konci kulový kloub z auta a držadlo na sedlo. Funguje to perfektně akorat to má malí kola a někdy to docela házá. Zatim jsem v tom vozil jenom lod a malou elektru ale jednou už jsme vezli přes 80kg výstroje cca 7 km a byla to pohodicka si s tím zajet až na pláž...
Don't drink and drive, smoke and fly.
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od bezmozek »

kroxigor píše:Motorkáře nemám rád nejradši bych je střílel na dálku mezi tykadla ....

A paka co maj takhle debilní kecy bych věšel za koule do průvanu
:twisted: :lol:
Moje pojezdidlo:
http://moji.motorkari.cz/foto/yamaha/271_2_1l.jpg
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
woro
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od woro »

pilottt píše:Sledujete ako sa preniesla diskusia z motoriek na bickáče.Ináč je mám zálusk na toto. http://www.vertec-bike.sk/bike/large/Cr ... erBlue.jpg nie je to žiaden zázrak ale pre mňa stačí :wink:

Author Stratos, prvni serie co nerezne (starsi mely hi-ten ocel, ted uz jenom lehke slitiny), vzadu i vepredu nosic, vybava jako vanocni stromecek-vsude neco. Pouzivam to jako hippiemobil :D na predni nosic koberecek, na zadni brasny s vecma a vodni dymku a muzu vyrazit na sraz...
Kamos ma skutra Piaggio SKR-125 a nacpal ho zvukovou technikou-box na veci vepredu obetoval pro zesilovac a dva repraky, vzadu vozi subwoofer a planovali jsme i drzak na gramec (na tom zas umim trochu ja) ale subwoofer vyhral-navic k cemu by to vozil on kdyz na to neumi a ja jsem tady dj a hippie k tomu... tak to nevozim ani ja a proste hrajeme na akcich jenom z MP3 pripravene sety nebo bezi radio :( nemam rad disko, 80ky a pop ale co muzu delat :cry:
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“