Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
buff

#31 Příspěvek od buff »

scarabeus: Už je hotová ta lokalizace do Phoenixu? Nebo to padlo?
Díkes.
Vašek66
Kontaktovat uživatele:

Phoenix

#32 Příspěvek od Vašek66 »

Tak jsem se rozhodl pro Phoenix. Na netu jsem našel asi 5 odkazů z dotazu u obchodníka jsem zjistil, že nejsou a zatím nebudou? Nevíte, kde se dá Phoenix koupit. Myslím v Čechách.

Vašek
ok1tlt

Re: Phoenix

#33 Příspěvek od ok1tlt »

Vašek66 píše:Tak jsem se rozhodl pro Phoenix. Na netu jsem našel asi 5 odkazů z dotazu u obchodníka jsem zjistil, že nejsou a zatím nebudou? Nevíte, kde se dá Phoenix koupit. Myslím v Čechách.

Vašek

Ahoj,

včera jsem ho viděl v obchodě u www.hobbyteam.cz

T.P.
scarabeus

#34 Příspěvek od scarabeus »

buff píše:scarabeus: Už je hotová ta lokalizace do Phoenixu? Nebo to padlo?
Díkes.

Zrovna na ni pracuju :-) S klukama z Phoenixu to neni vzdycky jednoduchy, poslali jen cast prekladu, ted zbytek. Nemam to zatim jak otestovat, protoze soubor s jazykem je pak uz zkompilovany :-) No pokracuju pokracuju, az to bude hotovy, urcite se to vsichni dozvite :-)

Prozatim mam prelozene cele GUI krome picurovinek pri editaci jednotlivych modelu. Pak me jeste ceka preklad manualu :-)

Jo a delam na tom teprve druhej den, protoze pred dvouma dnama jsem z nich ty anglicky texty vytahnul, abyste si nemysleli, ze sem se celou dobu flakal :-D
Marek71
Kontaktovat uživatele:

Re: Phoenix

#35 Příspěvek od Marek71 »

A prečo v len v Čechách ? Na Heliguy vyjde na 108 euro, to je nejakých 2.700 KČ i s poštovným. V jednom českom eshope som videl cenu 3.200 KČ.

Vašek66 píše:Tak jsem se rozhodl pro Phoenix. Na netu jsem našel asi 5 odkazů z dotazu u obchodníka jsem zjistil, že nejsou a zatím nebudou? Nevíte, kde se dá Phoenix koupit. Myslím v Čechách.

Vašek
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Vašek66
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Vašek66 »

Tak ho jdu (Phoenix) zítra koupit. Ale narazil jsem na problám konektoru, který nikde není k sehnání. Mám vysílač ze setu blade CP+, kde výstup z vysílačky pro sim je pětikolík s prostředním kolíkem placatým. Poraďte, prosím, kde se to dá sehnat?

Díky Vašek
scarabeus

#37 Příspěvek od scarabeus »

Vašek66 píše:Tak ho jdu (Phoenix) zítra koupit. Ale narazil jsem na problám konektoru, který nikde není k sehnání. Mám vysílač ze setu blade CP+, kde výstup z vysílačky pro sim je pětikolík s prostředním kolíkem placatým. Poraďte, prosím, kde se to dá sehnat?

Díky Vašek

Prodejce by mel mit takovou redukci k dispozici. Kdybys to kupoval po netu, treba v Anglii, staci pripsat jakej mas prijimac, jaky typ konektoru a oni tam uz davaji spravny kabel i s pripadnou redukci.
Vašek66
Kontaktovat uživatele:

Phoenif + redukce

#38 Příspěvek od Vašek66 »

Jak jsem už psal. Koupil jsem Blade CP+ a Phoenix. Nyní ale nemohu sehnat redukci (konektor) k propojení s PC. U Phoenixu je kabel USB/Jack - na vysílačce pětikolík a prostřední placatou dirkou. Poradíte kde by se to dalo sehnat? Všichni prodejci kroutí hlavou, že nemají a nevědí.

Díky Vašek
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Vita_Valke »

a tady ho nemají?
http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... ductNumber

co mas za vysilac?
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
Vašek66
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Vašek66 »

Tak a je to :cry: . Konektor není a vysílač z Blaze CP+ si prý s Phoenixem nerozumí. Výstup je prý jen na učitel/žák. (Odpověď Astramodel - odozce Blade.)

Zbývají asi 3 věci:

1) - koupit jen vysílač pro simulátor
2) - koupit opradovou vysílačku za pár korun v bazaru která půjde připojit k PC a bude komunikovat s Phoenixem
3) - koupit pořádnou vysílačku "na věčné časy", která půjde k PC i Phoenixu

Zhodnocení situace:

1) - nejlevnější varianta - ale stojí za to?
2) - jakou? - poraďte - 35MHz / 2,4G
3) - nevím co je pořádná vysílačka a 10-15tis. se mi dávat nechce, protože nevím co budu potřebovat a co vše využiji

Jak z toho ven?

Vašek
zdzd

#41 Příspěvek od zdzd »

Pokud má výstup na učitel/žák, tak to je přesně to co potřebuješ. Jen je třeba zjistit, jak to je na konektoru.
scarabeus

#42 Příspěvek od scarabeus »

Vašek66: Jestli hodlas litat jen s helinou, kup DX6i a mas po problemu. Ale koupit v zahranici, je tam levnejsi ;-)
mikyno12

#43 Příspěvek od mikyno12 »

mam maly problem....
mam PhoenixRC a vysielac mam od E-sky 0905A s USB vystupom (ten co predavaju na RC zone) a nechce mi ho nejako zobrat na phoenixe...neviete kde moze byt chyba?
na FMS mi ide ale na phoenixe stale pisse ze "connect ... interface"..
scarabeus

#44 Příspěvek od scarabeus »

mikyno12 píše:mam maly problem....
mam PhoenixRC a vysielac mam od E-sky 0905A s USB vystupom (ten co predavaju na RC zone) a nechce mi ho nejako zobrat na phoenixe...neviete kde moze byt chyba?
na FMS mi ide ale na phoenixe stale pisse ze "connect ... interface"..

Mas Phoenix piratsky stahnutej a postradas originalni USB kabel s HW klicem...

No a pokud bys nahodou mel vse origo a zapojene jak ma byt, tak mas zaplou vysilacku, coz pak nefacha. Pripojena vysilajda musi byt vypnuta.
cernos
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od cernos »

nenarazil jste už někde někdo konečně na Dongle Emul?
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“