"Mini" X FPV Hexa 400
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Mini" X FPV Hexa 400
Myslim, ze ne vic nez ja
Ram uz mam doma, ruda praskova barva, zbytek cernej 
Taranis X9D+
Fandim, fandim, fandim. Prubezne informuj!
Ja jsem na to hrozne zvedavej, protoze budu delat taky neco rychleho s cim se snad na chvili spokojim. Mam totiz problem, ze dostanu do ruky neco rychlejsiho a po par letech je to zas pomaly.. Takze takovej peklostroj by mohl byt dobrou variantou, ale zatim jsem uvazoval jen quady
Ja jsem na to hrozne zvedavej, protoze budu delat taky neco rychleho s cim se snad na chvili spokojim. Mam totiz problem, ze dostanu do ruky neco rychlejsiho a po par letech je to zas pomaly.. Takze takovej peklostroj by mohl byt dobrou variantou, ale zatim jsem uvazoval jen quady
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Urcite napisu, snad mi dily prijdou do konce prazdnin, jedu na dovcu a chci to mit hotove
EDIT: objednal jsem 30A spidery, byla ve verzi small mensi a levnejsi o 1,2USD tak je to fuk akorat o 4g/ks tezsi, takze vse uz je na ceste, tak uvidime.
EDIT: objednal jsem 30A spidery, byla ve verzi small mensi a levnejsi o 1,2USD tak je to fuk akorat o 4g/ks tezsi, takze vse uz je na ceste, tak uvidime.
Taranis X9D+
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Tak motory H2208 2300kv doma. Jsou to pekny maly moturky. Prumerove tak o 1/4 mensi nez treba MC2204 od fpvmodel, ale o trosku vyssi. Vsechny se otaceji jako po masle a maji dostatecne dlouhe kabliky na protazeni trubickou. Dorazili kazdy zvlast v uzaviratelnem pytliku s unaseci...no ty jsou kapitola sama pro sebe, vysoke stejne jak cely motor a nevzhledne. Ale nechtel jsem dokupovat kuzelove zatim. Takze pocitove fajne, uvidime az prijde zbytek a dam to dohromady.

Taranis X9D+
šupni tyto vrtule a prď na unaseče
http://powerparts-uav.de/produkte/prope ... multirotor
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Me se tohle nelibi
je to takovy nedokonceny ten motor a navic vrtule uz mam klasicky 
Taranis X9D+
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz mam vsechny dily, jsem na to vazne zvedavej, o vikendu dam dohromady a podelim se co a jak.
EDIT: vcera jsem pro efekt jen neco spichnul

EDIT: vcera jsem pro efekt jen neco spichnul

Taranis X9D+
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Pánove, kdyz mam cc3d ktere ma vstupy pro 6 regulatoru, ale regulatory jsou OPTO. Je tedy mozne u jednoho z regulatoru oddelit "+" i "-" a misto toho tam soupnout napajeni z externiho becu? Ja co jsem mel opta, nechaval jsem signal a zem zapojenou, vyndal jsem jen radoby napajeci kablik. Tudiz, jde mi proste o tu zem toho regulatoru.
Taranis X9D+
Viděl jsem doporučení zem nechávat (vyhodit jen +) z důvodu ukostření. Bez země docházelo k rušení signálu a nepravidelnému chodu. Zejména u OneShotu.
Já bych dovedl 6x zem+signál z ESC a na libovolné + - dovedl Bec. Najednom se spojí země, což je stejně i u 4 ESC. Ty země a + jsou na CC3D propojené.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Asi to tak udelam, pripajim tam jeste dalsi dva piny a zapichnu to do jednoho. Tak uvidime
EDIT: nejde to nejak zapojit pres flexi ci main port to napajeni? Precijen chci aby to melo nejakou kulturu
EDIT: nejde to nejak zapojit pres flexi ci main port to napajeni? Precijen chci aby to melo nejakou kulturu
Naposledy upravil(a) Blacksite dne pát 24.07.2015 13:48, celkem upraveno 1 x.
Taranis X9D+
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
A kdyz jsme u toho, chci to nejak pekne osvetlit, nemyslim pozicni svetla apod, ale neco jako ma walkera 250 ty dve oci vpredu, proste neco, abych mohl eventulene i neco v noci zkouset 
Taranis X9D+
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Tak panove mam hotovo, pri vaze zhruba 1250g s baterkou, bez komplet fpv vcetne kamery, takze myslim 1500g v pohode, zatim mam teda 2x1400mah 40-80c se vznasim na cca 35% plynu
Techdratu si zatim moc nevsimejte, vzal jsem prijimac z prcka, jen abych to vyzkousel

Techdratu si zatim moc nevsimejte, vzal jsem prijimac z prcka, jen abych to vyzkousel

Taranis X9D+