Zimní halová sezóna 2015-16 - termíny soutěží
Re: Zimní halová sezóna 2015-16 - termíny soutěží
Předběžně 20.3.2016 mám domluvenou halu . Takže 4. Velká moravská bude v tomto termínu . Propozice dám začátkem února.
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
Skvělá zpráva Míro už se tešíme naše sestava přijede komplet 
Radim
Jdu si zařídit volno 
A máme tu žebříček po 4 závodech, tak se zamyslete a hlavně trénujte 
- Přílohy
-
- Indoor_total_2015-6.pdf
- žebříčky po 4 závodech
- (399.65 KiB) Staženo 224 x
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
tak a v příloze je žebříček po 7.Třebíčské halovce. S tím, že nejsou započítávání slovenští piloti.
- Přílohy
-
- (401.46 KiB) Staženo 188 x
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
..v příloze jsou žebříčky po mistrovství ČR v Praze. Upozorňuji, že v rámci fair play jsem výsledky akrobacie vynásobil dvěma, aby vítěz bral 2000 bodů, tak jako v ostatních soutěžích tohoto ročníku.
- Přílohy
-
- Indoor_total_2015-6_po_MCR.pdf
- (386.29 KiB) Staženo 171 x
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Tak nám skončila halová sezóna 2015-2016.
V příloze jsou žebříčky jednotlivých kategorií, gratuluji všem vítězům.
Moc mě těší počet soutěžících v F3P-AA ale i v F3P-AP.
žebříček kategorie F3P-AP taky vygeneroval reprezentaci v následujícím složení - reprezentanti:
1 Marek Plichta 335-337 Mnichovo Hradiště MK
2 Jiří Šotola 302-32 Praha 10 LMK
3 Jan Špatný 229-20 Bechyně LMK
a 1. resp.2. náhradník:
4 Radim Hnilica 424-2 Hodonín LMK AST
5 Jan Pastejřík 442-45 Týnec nad Sázavou LMK
navíc protože jde o nadějného pilota - juniora a vítěze kategorie F3P-AA, tak se do reprezentace dostal ještě jako junior vítěz F3P-AA - Lukáš Pastejřík - ten doplní jako 4. reprezentační družstvo. Reprezentace může mít až 3 piloty - bez ohledu na věk a jednoho juniora. V F3P-AP nám letos žádný junior ( pro rok 2017
)neletěl a tak to bude vítěz F3P-AA.
Mistrovství světa se poletí v roce 2017 ve Francii a to ve Štasburku, kde si někteří už zkusili letos letět závod.
Na závěr děkuji všem pořadatelům a těším se na další spolupráci v sezóně 2016-2017.
Sestavy se pro kategorii F3P-AP a F3P-AA nemění. Pro RCEA se ještě zamyslím, ale podle výsledků se domnívám, že to bylo letos pro ty začínající tak akorát.
PS
prosím pány, kteří nemají u svého jména licenci a klub, případně pokud někdo zjistíte nějaké nesrovnalosti, tak se mi ozvěte na trenérský email: f3p.trener(zavináč)seznam.cz
Díky.
V příloze jsou žebříčky jednotlivých kategorií, gratuluji všem vítězům.
Moc mě těší počet soutěžících v F3P-AA ale i v F3P-AP.
žebříček kategorie F3P-AP taky vygeneroval reprezentaci v následujícím složení - reprezentanti:
1 Marek Plichta 335-337 Mnichovo Hradiště MK
2 Jiří Šotola 302-32 Praha 10 LMK
3 Jan Špatný 229-20 Bechyně LMK
a 1. resp.2. náhradník:
4 Radim Hnilica 424-2 Hodonín LMK AST
5 Jan Pastejřík 442-45 Týnec nad Sázavou LMK
navíc protože jde o nadějného pilota - juniora a vítěze kategorie F3P-AA, tak se do reprezentace dostal ještě jako junior vítěz F3P-AA - Lukáš Pastejřík - ten doplní jako 4. reprezentační družstvo. Reprezentace může mít až 3 piloty - bez ohledu na věk a jednoho juniora. V F3P-AP nám letos žádný junior ( pro rok 2017
Mistrovství světa se poletí v roce 2017 ve Francii a to ve Štasburku, kde si někteří už zkusili letos letět závod.
Na závěr děkuji všem pořadatelům a těším se na další spolupráci v sezóně 2016-2017.
Sestavy se pro kategorii F3P-AP a F3P-AA nemění. Pro RCEA se ještě zamyslím, ale podle výsledků se domnívám, že to bylo letos pro ty začínající tak akorát.
PS
prosím pány, kteří nemají u svého jména licenci a klub, případně pokud někdo zjistíte nějaké nesrovnalosti, tak se mi ozvěte na trenérský email: f3p.trener(zavináč)seznam.cz
Díky.
- Přílohy
-
- (340.06 KiB) Staženo 152 x
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR