1. Krkonošská halovka - Nová Paka
Re: 1. Krkonošská halovka - Nová Paka
Tak zde je trať na AIR-RACE!!! Pilně nastudujte - nepoletí se žádná tréninková kola - hned na ostro! Bude veselo
těšíme se!!!
prosíme všechny piloty - pokuste se dorazit v neděli po 7 hodině ráno. Je vás opravdu hodně a čas soutěže nám vychází cca. do 20.hod!!! musím začít co nejdříve. Dnes zveřejníme rozpisy letů.Ranní tréninky budou opravdu jen pro ty co přijedou v neděli ráno a velmi omezené - spíše trimovací lety než celá sestava. Děkujeme za pochopení
Vážení tak to máme tady. Velmi časově náročný nedělní program soutěže! Po dohodě s kolegy jsme nakonec na neděli stanovili možnost tréninku každého účastníka - losem byl vybrán čas, kdy kdo poletí.. pokud se v daný čas nedostaví na letovou plochu, poletí další v řadě. Střídání je možné, ale opravdu na let max. 3 min. bude přítomen časoměřič. Složení sestav v programu je snahou "promíchat" divácky atraktivní kategorie (rychlostní a AM) s průběžkami. Prosíme tedy o pokud možná co největší disciplínu při dodržený sledu po sobě letících pilotů. Takže .... NECHŤ HRY ZAPOČNOU!!!
))) s prvními na viděnou zítra v Nové Pace!!!
Nechci být šťoural, ale ten program nepřečtu ani s brýlema. Hodně titěrné 
Bylo to skvělý. Díky Martinům za organizaci, díky pánům a slečně za bodování, díky sponzorům i všem soutěžícím, doprovodům, ...
Na viděnou po novém roce v Příbrami
Na viděnou po novém roce v Příbrami
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Hodonín nastavil vysokou laťku a Nová Paka se nenechala zaskočit
Přes velký počet účastníků vše probíhalo úplně super.
Díky všem organizátorům a chvála za zajištění soutěže
(vyzdvihl bych zejména catering
)
Přes velký počet účastníků vše probíhalo úplně super.
Díky všem organizátorům a chvála za zajištění soutěže
(vyzdvihl bych zejména catering
Chlapci díky Vám za super soutěž
Děkujeme za účast a za vzornou disciplínu při létání
díky takřka nulovým prostojům víme , že klidně zvládneme třeba v budoucnu více pilotů
... takže se těšíme za rok ...
Také bylo super AIR-RACE!!! Měli jsme z toho trochu strach ,ale jak je vidět jde to...
skvěle jste to zvládli a jak je vidět tréninky jsou zbytečné a na ostro je to divácky velmi atraktivní 
Paráda
Také bych vyzdvihl zajištění hamání jako kolega Pavel.
Hoši, snad jenom, jestli budu stále držet čtvrté místo, budu vyžadovat, alespoň jednu bramboru. Řízek si již dokoupim
Air-race v mém podání spíše jako kulturní vložka pro diváky
Také bych vyzdvihl zajištění hamání jako kolega Pavel.
Hoši, snad jenom, jestli budu stále držet čtvrté místo, budu vyžadovat, alespoň jednu bramboru. Řízek si již dokoupim
Air-race v mém podání spíše jako kulturní vložka pro diváky
Já jsem se zúčastnil jako platící divák
Zažil jsem podobné akce s vrtulníkama - resp. podobné air-race. Jako divák jsem si tuto část skutečně užil. Nejde o crashe do pilonů, nejsem škodolibý a umím si přestavit tu trému, ale o tu atmosféru jednotlivých letů. Závody kolem pilonů byly taky velice atraktivní. Aeromuzilál jsem nestihl, přijel jsem na poobědový běh soutěže a asi jste měli trochu časový předskok. Přesné létání pro zasvěcené super, pro laickou veřejnost nezajímavé. Já to však beru. Patří to k tomu a mne osobně to zajímalo.
Díky za akci a budu se těšit na nějakou příští v tomto kraji. Jako divák nepojedu na druhý konec republiky a zase tak dobrý v halovém lítání nejsem. Sice nějakého deskoleta mám a do haly chodíme, ale chce to ještě trochu tréninku.
Lipánek
Zažil jsem podobné akce s vrtulníkama - resp. podobné air-race. Jako divák jsem si tuto část skutečně užil. Nejde o crashe do pilonů, nejsem škodolibý a umím si přestavit tu trému, ale o tu atmosféru jednotlivých letů. Závody kolem pilonů byly taky velice atraktivní. Aeromuzilál jsem nestihl, přijel jsem na poobědový běh soutěže a asi jste měli trochu časový předskok. Přesné létání pro zasvěcené super, pro laickou veřejnost nezajímavé. Já to však beru. Patří to k tomu a mne osobně to zajímalo.
Díky za akci a budu se těšit na nějakou příští v tomto kraji. Jako divák nepojedu na druhý konec republiky a zase tak dobrý v halovém lítání nejsem. Sice nějakého deskoleta mám a do haly chodíme, ale chce to ještě trochu tréninku.
Lipánek
Futaba T10 2,4 gHz; T-REX 600 E FBL BeastX; Protos FBL BeastX
X-quadrocopter APM2.5.2 vlastní rám
X-quadrocopter APM2.5.2 vlastní rám
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dělám právě výsledovku. Nemám tam pořadí ve finále pylonů. Mohu požádat....
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zde bez výsledků pylonů!!!!! Soubor bude upraven, až se dozvím jak to bylo.
Soubor s body z obratů v akrobacii přikládám.
Soubor s body z obratů v akrobacii přikládám.
- Přílohy
-
- ExportDat.xls
- (578 KiB) Staženo 109 x
-
- Vysledkovka.pdf
- (303.36 KiB) Staženo 147 x
tak jsem si stáhl výsledky a koukám jako blázen.V prvním kole za zatáčku 180st mám body 7-0-0
Není tady něco špatně...doufám jen, že je špatně přepis do XLS souboru.
Nemám žádné ambice. Stahoval jsem jen pro informaci co více pilovat....
Není tady něco špatně...doufám jen, že je špatně přepis do XLS souboru.
Nemám žádné ambice. Stahoval jsem jen pro informaci co více pilovat....
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že PEVE = Pavel Vít. Pak potvrzuji 0 od rozhodčího 2 a 3 v osmém obratu prvního kola sestavy F3P AA.
Do excelu se to nepřepisuje, to bych se upsal. Jde o export dat.
Do excelu se to nepřepisuje, to bych se upsal. Jde o export dat.