Nová Jeti DC-24 a DS-24
Re: Nová Jeti DC-24 a DS-24
Den D přišel. DC-24 míří k prvním zákazníkům. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1069164826464690&id=384278248286688
Jojo. Akorat je smutne, ze Cesko jaksi v jejich dnu D chybi....
Jak chybí? Máš objednáno a nepřišlo? 
http://www.pelikandaniel.com/?sec=search&lng=cz&stype=ftxt&stext=DC-24&search=+ pokud někdo nechce DC-24 přímo od výrobce tak je JETI DC-24 skladem u Pelikána 
Je to nádhera ... tak nějak bych si představoval Horuse E ( za cenu pro FrSky obvyklou ).
- Martinzpraglu
- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí.... že se zlepším v angličtině, neb manuály v CZ zatím nejsou... 
JETI DC-24 ... a nějaký vrtulníky... Align, GM, Henseleit, Mikado, OXY, SAB ... :-)
jaka je citelnost toho barevneho displaye na primem slunci ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Hodně záleží jaké si zvolíš barevné provedeni menu, ale i u těch tmavších variant není problém, je to velmi dobře čitelné.
aha, dobry, dik
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
-
Rudolf.Rudinek
Dobrý den pánové,
poprosil bych někoho zkušeného, kdo má za sebou oživení Rsat 900 mHz připojeného na Central box 200, o radu.
Nějak se mi to nedaří zprovoznit.
Normálně zapojím do Central boxu Rsat2 a Rsat 900, spáruji s vysílačem, všechno se tváří, že je v pořádku a funguje. V menu vysílače vše odškrklé a v pořádku.
Napadlo mě zkontrolovat jak se to bude chovat pokud natvrdo odpojím Rsat2 ( 2,4GHz ). Po odpojení vysílač hlásí, že přepojuje na zálohu, ale nic se neděje.
V menu vysílače, v připojených zařízeních, pokud je připojen Rsat2 i Rsat 900, jsou oba vidět i s Central boxem, ale po vypojení konektoru v Rsat2 ( ztráta signálu 2,4 ) se ztratí ( objeví se křížek místo fajfky ) nejen Rsat2 , ale i Central box a ovládání nefunguje.
Díky za rady, pokud někoho z tohoto popisu napadne, co dělám špatně, případně popis jak začít od začátku.
Dík Robert
poprosil bych někoho zkušeného, kdo má za sebou oživení Rsat 900 mHz připojeného na Central box 200, o radu.
Nějak se mi to nedaří zprovoznit.
Normálně zapojím do Central boxu Rsat2 a Rsat 900, spáruji s vysílačem, všechno se tváří, že je v pořádku a funguje. V menu vysílače vše odškrklé a v pořádku.
Napadlo mě zkontrolovat jak se to bude chovat pokud natvrdo odpojím Rsat2 ( 2,4GHz ). Po odpojení vysílač hlásí, že přepojuje na zálohu, ale nic se neděje.
V menu vysílače, v připojených zařízeních, pokud je připojen Rsat2 i Rsat 900, jsou oba vidět i s Central boxem, ale po vypojení konektoru v Rsat2 ( ztráta signálu 2,4 ) se ztratí ( objeví se křížek místo fajfky ) nejen Rsat2 , ale i Central box a ovládání nefunguje.
Díky za rady, pokud někoho z tohoto popisu napadne, co dělám špatně, případně popis jak začít od začátku.
Dík Robert
Jakou verzi v central boxu máš nahranou? Novou aktualizaci jsi dělal, co umožňuje mít zpojený všechny 3 satelity Central Box 200 V1.31 - Přidán třetí vstup pro přijímač RSAT 900MHz (1/2019). Nová strategie přepínání. Odstraněn problém telem. vstupů z verze 1.30.
-
Rudolf.Rudinek
Software v Central boxu jsem nepřehrával. Mám ho asi dva roky. 900 Rsat mi tady ležel, až teď jsem se rozhodl ho využít. Takže se pokusím přehrát soft v boxu ( to bude něco) a uvidím. Dík Robert
Hezký večer,
chtěl bych se Vás zeptat ohledně držení a ovládání DS-24. Zápasím ohledně pořízení DC/DS-24, budu rád za osobní zkušenosti. Když se dá DS na držáky (háky), přidá křížový popruh (pro snížení váhy Tx), ovládáte vysílač výhradně palci nebo např. dvěma prsty? Která z variant je podle Vás nejvhodnější a nejpohodlnějši na použítí? Co jsem to letmo zkoušel, striktně palcové ovládání má myslím dobrou výhodu ve využití bočních sliderů např. pro klapky a pro rychlý přístup k přepínačům. U DC mě přišla horší dostupnost k bočním sliderům a asi ubrání počtu přepínačů (jsou dost u sebe). Přepínače na kniplech jsou pro DC asi nezbytné.
Moc děkuji za odpovědi.
chtěl bych se Vás zeptat ohledně držení a ovládání DS-24. Zápasím ohledně pořízení DC/DS-24, budu rád za osobní zkušenosti. Když se dá DS na držáky (háky), přidá křížový popruh (pro snížení váhy Tx), ovládáte vysílač výhradně palci nebo např. dvěma prsty? Která z variant je podle Vás nejvhodnější a nejpohodlnějši na použítí? Co jsem to letmo zkoušel, striktně palcové ovládání má myslím dobrou výhodu ve využití bočních sliderů např. pro klapky a pro rychlý přístup k přepínačům. U DC mě přišla horší dostupnost k bočním sliderům a asi ubrání počtu přepínačů (jsou dost u sebe). Přepínače na kniplech jsou pro DC asi nezbytné.
Moc děkuji za odpovědi.
jyrry.webnode.cz