Alternativa k Funcubu

Letadla s motorem, kde se předpokládá trvalý běh motoru po celou dobu letu. Spalovací i elektro.
Zpráva
Autor
jimi-m

Re: Alternativa k Funcubu

#31 Příspěvek od jimi-m »

Já právě porovnával plochu křídel, kterou mají skoro stejnou, jen je tedy o něco málo těžší... Tím pádem plošné zatížení je samozřejmě rozdílné. Možná na tu Tundru přeci jen počkám, pokud neobjevím "jetého" funcuba za dobrou cenu 8)
FrSky Taranis X9D+
MPX Xeno, Robbe Arcus Sport, Ariane V6, Topmodel Swish, Durafly Tundra
jimi-m

#32 Příspěvek od jimi-m »

Dnes naskladnili Tundru v HK v EU skladu, tak jsem hned objednal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dokonce mi dali i slevu (ta co se zobrazí, když dlouho na jejich webu čumíte na produkt), bezva!
FrSky Taranis X9D+
Ger1

#33 Příspěvek od Ger1 »

a ako lieta tundra ? daj potom vedet tiez mam zaujem o tundru alebo funcuba.. ideal by bolo keby to niekto vedel porovnat :)
FrSKY HORUS X12S,Beta 1400,Slick 55",Carbon Cub Z,Cessna 182,RC Factory Yak55,Durafly Tundra
jimi-m

#34 Příspěvek od jimi-m »

Tundra je z trochu měkčího materiálu než letadla od MPX, tak snad vydrží i hrubší zacházení. Co se týče létání, vypadá to na hodné letadlo, ale zatím moc naletano nemám. Dokonce jsem v pohodě přistál i bez křidélek, protože až ve vzduchu jsem zjistil, že jsem je zapojil obráceně...
FrSky Taranis X9D+
Odpovědět

Zpět na „Motorová letadla“