jyrry píše:Vidím že jsi dobrodružná povaha a milovník adrenalinových sportů![]()
Spalování potřebuje jistý přísun vzduchu a tím PC foukadlem mu ho tam asi zas tak moc nedodáváš, pak se nediv že hulí... Mimo to je otázka v jakém stavu je rozprašovač a spalovací komora...
joo, ty pc ventilátory mi fungovali jen při zkoušce na stole v dílně, když jsem dal bufíka do auta a kuli rezervě prodloužil o kousek výfuk, tak to na ty pc ventilátory zhasínalo, tak jsem je nakonec zlikvidoval--teda ve smyslu tichého pohonu spalování, dva pc ventilátory jsem tam nechal, jeden pomáhá vfoukání vzduchu do spalovacího přisávání a druhý honí škvírou okolo výfuku vzduch z netěsnosti okolo prostupu z výfuku v kasli auta, aby mi tam netáhnul smrádek--to by šlo asi utěsnit silikonovou manžetou.
rozprašovač tam není žádný, tam je do spalovací komory origo jen vstupní trubka .
když píšu hulí--pouze ve smyslu, že plynový sporák v bytě nesmrdí, tady to spalování smrdí, zásadní hulení vidět není, ale rozhodně se v té komoře ten plyn nespaluje uplně ideálně. klasickej turbo plynový teplomet mohu mít v místnosti zapnutý u pootevřeného okna uplně v pohodě, ten bufík provozovaný na plyn ale smrdí, experimentování s tryskou na vstupu do té spalovací komory zatím mělo více méně vliv pouze na to, že ten bufík pak vubec nenaběhnul, musím to ladit postupně, na bombě se mi zdá zatím optimální štelovatelný regulační ventil zakulisovaný zarážkou na jednu optimální otočku v té to topí na ideální max, ale jde to i trochu ztlumit.
no v každém případě, na rozdíl od klasického topení v autě od motoru, tady topím do minuty , zima a praxe teprve ukáže, jestli to má, nebo nemá zásadní přínos, ohledně bezpečnosti mi to ale pořád přijde lepší, než když jsem v mrazu topil v autě plynovým kempinkovým sporákem a v zatáčkách se modlil, aby napadnul