jio píše:. Tam se taky určitá skupina lidí poklepávala po ramenou a začátečníky s primitivními dotazy rychle umravnili, až je tak odradili a oni odešli a MH je dnes tam kde je.
Nejsem člověk, co by si mohl poklepávat po ramenou. To ani náhodou. Jsem stavěč a tady něco vím. U elektro mi musí stačit, že po zapojení baterky to chodí. Diskuse co tu proběhla o motorech už je na mě moc. A ani to pro svý potřeby nepotřebuju.
Ale myslet za druhý v primitivních dotazech??? Promiň, ale tohle už není ani primitivní dotaz. To je - udělejte to za mě.
Tady není ani náznak snahy něco udělat sám. A třeba blbě. A pak se zeptá a nikdo ho nebude kamenovat, ale poradí, co má blbě. A v tom je ten rozdíl. A když mu někdo vytkne, že se má trochu snažit, tak se rozčiluje.
Ona taky může diskuze usnout i z jinýho důvodu. A to ,že nikdo už nemá chuť se namáhat.
Viz: viewtopic.php?f=16&t=79361
Přečti si to důkladně až do konce. Možná pochopíš proč není moc ochota se namáhat.
Tady máš další viewtopic.php?f=7&t=78508
viewtopic.php?f=7&t=77656
Taky jsme je odradili, že už se neozvali
A hlavně, když už je tak nedůvtipnej ( spíš línej), měl začít hledáním někoho v okolí. Tím naopak skončil.