Django - termická vakuovka pro RCEV a podobně
Re: Django - termická vakuovka pro RCEV a podobně
Tak jo, to pujde. A na bod pristavate nebo se s tim nemam mazat a pokud mozno opatrne letadlo zabodnout? Je mi ho desne lito a zapichovat se mi moc nechce 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Tak jo, to pujde. A na bod pristavate nebo se s tim nemam mazat a pokud mozno opatrne letadlo zabodnout? Je mi ho desne lito a zapichovat se mi moc nechce
Priplazis se na klapkach presne v posledni vterine a sednes na bod. Ono staci asi +/- 100cm. To je porad za plnych 50b. Takze netreba demolovat prepazku a kuzel
Robert Jícha
Jeti Duplex DC-16
Jeti Duplex DC-16
Píchat... Jinak za slusneho pocasi je Gagarin ten, kdo leta pres 100m, 200m se neresi 
tomashr píše:Píchat... Jinak za slusneho pocasi je Gagarin ten, kdo leta pres 100m, 200m se neresi
V RCEV?
Robert Jícha
Jeti Duplex DC-16
Jeti Duplex DC-16
Tim píše:Priplazis se na klapkach presne v posledni vterine a sednes na bod.
Tak tohle mi dlouhodobě taky nejde
Létat je tak snadné.........ale padat je snažší !
FrSky Taranis X9E / Django I / EOS II / Xantipa II
Tim píše:
V RCEV?
Tomáš zapomněl dodat že v RCEV nelétá déle než 5 minut
Tak ja RCEV moc nestiham, nicmene letu pod 100m je tam spousta (a zakoncenych maximem). Kdyz ti v Pace fouka kolmo na les a ne moc silne, tak je 60m uplne v pohode a od F5J se to moc nelisi. Trochu rozdil je ve vetru, to ano, ale taky proto jsem hned v tom prvnim prispevku psal "za slusneho pocasi"...
Ahoj. Django se mi moc líbí a už jsem kontaktoval výrobce. Bohužel kvůli zranění jsou dlouhé termíny. Nicméně bych si předem rád připravil vše potřebné. Máte ještě někdo Django nebo podobné éro s jiným motorem? Vrtule je asi jasná. Díky, jo a ta modrá je špatná kvůli viditelnosti?
Vilda74 píše:Ahoj. Django se mi moc líbí a už jsem kontaktoval výrobce. Bohužel kvůli zranění jsou dlouhé termíny. Nicméně bych si předem rád připravil vše potřebné. Máte ještě někdo Django nebo podobné éro s jiným motorem? Vrtule je asi jasná. Díky, jo a ta modrá je špatná kvůli viditelnosti?
Podivej se k Horejsimu na Geronimo, ja tam komplet setup pohonu.
Sent from my iPhone and I will remove the signature
Robert Jícha
Jeti Duplex DC-16
Jeti Duplex DC-16
Vilda74 píše:Nicméně bych si předem rád připravil vše potřebné. Máte ještě někdo Django nebo podobné éro s jiným motorem? Vrtule je asi jasná. Díky, jo a ta modrá je špatná kvůli viditelnosti?
Motor můžeš osadit 2826 nebo 2830 s kv 1200 - 1300 při napájení 3článkem.
ESC 25 - 35A se silným BEC (Castle, YGE, YEP, apod), nebo BEC externí 5A.
Aku 3S 800 - 900 mAh.
Modrá barva při určité konstelaci funguje jako skvělá kamufláž, což u soutěžního éra není zrovna potřebná vlastnost
Muj setup pro RCEV je Dualsky 2826 EA-10, Talon 35A, AE10x6", 2s1300mAh. Bezpecne nastoupa do cca 220m za 30s. Tedy rezerva.
Robert Jícha
Jeti Duplex DC-16
Jeti Duplex DC-16
Tim píše:Muj setup pro RCEV je Dualsky 2826 EA-10, Talon 35A, AE10x6", 2s1300mAh. Bezpecne nastoupa do cca 220m za 30s. Tedy rezerva.
Takže na 3s třeba XM2826EA 14 s AE10x6 ? To by taky šlo, ne? Jinak spíš 3s nebo 2s?
Podle E calcu vychází s XM2826EA10 na 2s statický tah 762g oproti XM2826EA14 na 3s 878g
Naposledy upravil(a) Vilda74 dne úte 27.06.2017 15:04, celkem upraveno 1 x.
Vilda74 píše:
Takže na 3s třeba XM2826EA 14 s AE10x6 ? To by taky šlo, ne? Jinak spíš 3s nebo 2s?
To by asi taky slo, ale nebude to tak stoupat. Do 200m se asi za 30s nedostanes.
Robert Jícha
Jeti Duplex DC-16
Jeti Duplex DC-16
Já mám raději 3s, je tam větší rezerva pro přijímač a serva (když ti odejde jeden článek v 2s, jsi v háji). Hmmm, s Hackerem mi to leze 10-12m/s, to se za 30s dostanu přes 300m. Rezerva výkonu dostatečná i na blbnutí 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Já mám osazeno 2826 nějaký turnigy, 1400kv, 3S 850mAh, Grapnerku 8/4,5 (byla doma) a za 30s jsem tak akorát těsně za hranicí 200m. Bez balastu mám 700g.
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz