ked sme potom neskor kupovali uz uckarske verzie (urobili obcas malu seriu) tak to uz potom bolo "volaco uckarske v krabicke"
GRR som nikdy nevidel ... resp. videl, ale bola to presne ta GRRT predavana v zahranici pod menom GRR
igorb píše:
pockaj, akoze nebola? ja som sa tym sice nikdy nezaoberal, nemal som to v ruke ale viem ze ju kamos z Juhoafrickej republiky oficialne distrubuoval, bola aj 10ccm a normalne to lietal v uputanci a bol z toho nadseny aku vrtulu mu to utiahne a ze je to odolne vo vetre atd
... nieco mi uslo?
kondenzator72 píše:Pokud je motor označen GRRT , tak to písmeno "T" znamená, že je určen pro laděný výfuk a má tedy to vysoké časování výfuku
Pokud je označen : GRR, tak je s nízkým časováním pro normální výfuk
igorb píše:Ako hovorim, nikdy som tie motory v dizlovej verzii nemal, ale ked trochu googlim vidim oba:
https://www.worthpoint.com/worthopedia/ ... e-11175505
https://www.modelcentrum.cz/produkt/309 ... -RC-i64507
A boli to seriove motory, lebo viem ze ich kamos distribuoval, par krat som mu musel nieco prekladat lebo nieco neslo vybavit v brne.
igorb píše:UPRAVOVALI sa nam GRRT
ked sme potom neskor kupovali uz uckarske verzie (urobili obcas malu seriu) tak to uz potom bolo "volaco uckarske v krabicke"![]()
GRR som nikdy nevidel ... resp. videl, ale bola to presne ta GRRT predavana v zahranici pod menom GRR
kondenzator72 píše:a chces videt raritu? hele 2x12,7
No možno tým Američanom expedovali pomerne veľkú sériu rovnakých, tak už to nepovažovali za tunig, ale štandart, tak nepridávali T-čko.igorb píše:V kazdom pripade som videl v americkych casopisoch reklamu na mvvs .40 GRR (cize bez T) pre pylony s vysokym casovanim
igorb píše:No kukam ze vy mate vsetci vsetko doma![]()
![]()
...
VTjr píše:Ne, objem je pouze 2x11,78 (TWIN 144 cui = 23,56 cm3)![]()
Ale to není žádná rarita, takovej mám doma.![]()
Když už rarita, tak potom určitě tohle:
Zajímalo by mne jak se asi seřizuje souhlasná komprese obou válců.
VTjr píše:Ne, objem je pouze 2x11,78 (TWIN 144 cui = 23,56 cm3)![]()
Ale to není žádná rarita, takovej mám doma.![]()
Když už rarita, tak potom určitě tohle:
Zajímalo by mne jak se asi seřizuje souhlasná komprese obou válců.