No vida, tak ses vyvaroval taky predem zbytecnym ztratam a havarkam pro uplny blbosti:).tlavelza píše:To vypadá jako by jsi mého vrťase viděl po úpravě?Vše co píšeš o úpravě už mám asi 14dní hotové a bez konektoru jsem dal i zadek--když už,tak už,vše natvrdo přiletovat a konektor jsem použil co použivám do buginy(snad je to správně napsaný)- Dean - T- konektor,ten je už předimenzovaný.
F45 - Vše o tomto vrtulníčku
Re: F45 - motorky
mugwai píše:No vida, tak ses vyvaroval taky predem zbytecnym ztratam a havarkam pro uplny blbosti:).tlavelza píše:To vypadá jako by jsi mého vrťase viděl po úpravě?Vše co píšeš o úpravě už mám asi 14dní hotové a bez konektoru jsem dal i zadek--když už,tak už,vše natvrdo přiletovat a konektor jsem použil co použivám do buginy(snad je to správně napsaný)- Dean - T- konektor,ten je už předimenzovaný.
Jo,zkušenosti z buginy(baterie 5000mAh),tam tečou mnohem větší proudy než u F-45,když se mi u buginy uškvařily origo konektory--nechápu,jak tam můžou dát stejné konektory jako u autíčka za 1500kč,které bere max do 2A.---u větších proudů co jde tak přiletovat a předimenzovat konektory--můj názor
Jasnacka:).
Dneska jsem uz mel cas a vytahl jej konecne na letiste, uz me nebavilo litat po dvorku a narusovat souseduv vzdusnej prostor
))).
A prvni co bylo jsem volny 3. konec cykliky omotal gumickou, abych vubec proti vetru letel.
Co bylo doma v zavetri ok, beda na otevrene plose. Ta plovouci cyklika je fakticky certuv vynalez:).
Jeste dam ty lehci padla, protoze kdyz uz se rozbehne dopredu tak je docela kumst ji ubrzdit (prevratit ten tezkej setrvak padel dozadu nazpatek).
A litat vysoko zjistuju, ze je taky na pendrek, ztracis prehled jestli stoupas/klesas, semo tamo to veme najaky vitr a mam pocit, ze i stoupak jsem chytil (komin).
Dosah je bezvadny a 100% vyhovujici, na hranici viditelosti kam to vlastne leti, cize dobry:).
Vylital jsem troje baterky 13, 11 a 9 minut celkem uz sviznyho letu, kolecka, osmicky, piruetky, vsecko co to zvlada a spokojenost:).
Dneska jsem uz mel cas a vytahl jej konecne na letiste, uz me nebavilo litat po dvorku a narusovat souseduv vzdusnej prostor
A prvni co bylo jsem volny 3. konec cykliky omotal gumickou, abych vubec proti vetru letel.
Co bylo doma v zavetri ok, beda na otevrene plose. Ta plovouci cyklika je fakticky certuv vynalez:).
Jeste dam ty lehci padla, protoze kdyz uz se rozbehne dopredu tak je docela kumst ji ubrzdit (prevratit ten tezkej setrvak padel dozadu nazpatek).
A litat vysoko zjistuju, ze je taky na pendrek, ztracis prehled jestli stoupas/klesas, semo tamo to veme najaky vitr a mam pocit, ze i stoupak jsem chytil (komin).
Dosah je bezvadny a 100% vyhovujici, na hranici viditelosti kam to vlastne leti, cize dobry:).
Vylital jsem troje baterky 13, 11 a 9 minut celkem uz sviznyho letu, kolecka, osmicky, piruetky, vsecko co to zvlada a spokojenost:).
mugwai píše:Jasnacka:).
Dneska jsem uz mel cas a vytahl jej konecne na letiste, uz me nebavilo litat po dvorku a narusovat souseduv vzdusnej prostor))).
Jo ta plovoucí cyklika je hrozný vynález,už jsem o tom psal cca před dvěma měsíci na model.fóru a je vidět,že si toho začíná všímat víc lidí a začíná nám to vadit.Ty jsi z Moravy?,máš takovej pěknej hantec jako když k nám do práce přijedou chlapi ze Zlína.
Naposledy upravil(a) tlavelza dne úte 02.10.2012 19:19, celkem upraveno 1 x.
Hrozná je rozhrkaná cyklika, plovoucí ničemu nevadí.
Jasnacka:). Bydlim kousek u Brna.tlavelza píše:Jo ta plovoucí cyklika je hrozný vynález,už jsem o tom psal cca před dvěma měsíci na model.fóru a je vidět,že si toho začíná všímat víc lidí a začíná nám to vadit.Ty jsi z Moravy?,máš takovej pěknej hantec jako když k nám do práce přijedou chlapy ze Zlína.
Vyhrkanou cykliku nemam a presto pomohlo gumkou zachytit ten treti bod na ni.OrDa píše:Hrozná je rozhrkaná cyklika, plovoucí ničemu nevadí.
Druha vec je, ze na samotnych servech je zemedelska vule jako prase, na tahlech a prepakovani na padla jakbysmet.
Rozsah serv taky nic moc, nejspis tam strcim casem nejaky levny digitalni serva a bude klid
Premyslim silne z te plovouci skviry udelat ne prilis tesnou diru, mohlo by to pomoct.
Že vy chlapci děláte z F-45 skoro 450?
No kit na 450 je za facku, kdyz sectu vsecky ty dodatecny regly, motory + tuneni mozna bude lepsi kdyz sahnu do regalu a osadim ji.
Chybi jen prijimac, serva a gyro, vsecko se da taky za facku koupit na HK:).
Sejckujes, ale vyjimecne mas OrDa pravdu, pokud uz doma nejaky radio mas je zbytecny s..t love do takovy hracky.
).
---------------
No nekup to:))).
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Ver_2.html
.jpg)
Chybi jen prijimac, serva a gyro, vsecko se da taky za facku koupit na HK:).
Sejckujes, ale vyjimecne mas OrDa pravdu, pokud uz doma nejaky radio mas je zbytecny s..t love do takovy hracky.
---------------
No nekup to:))).
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Ver_2.html
.jpg)
Pekný stroj, dal som si tú prácu a našiel som čo všetko do toho treba prikúpiť.
A cena mi vyšla cca 90$
A cena mi vyšla cca 90$
On teda holy kit prijde i s postou cca na 55USD = asi 1100,-CZK + cca 220,-CZK DPH zbojnikum + cca 100-200,-CZK nasi poste poplatek za olupovani vlastnich obcanu.
Takze trosku asi pritlac, ale v podstate jsme jen o malinko vyse s penezma, nez za F-45 se vsema tuningama (motory + regly cca 40-46USD = cca 900,-)
Ale myslim, ze i tak by byla za cenu vytunene F-45 dospela HK 450 kde uz tunning netreba
.
Takze trosku asi pritlac, ale v podstate jsme jen o malinko vyse s penezma, nez za F-45 se vsema tuningama (motory + regly cca 40-46USD = cca 900,-)
Ale myslim, ze i tak by byla za cenu vytunene F-45 dospela HK 450 kde uz tunning netreba
mugwai píše:...Ale myslim, ze i tak by byla za cenu vytunene F-45 dospela HK 450 kde uz tunning netreba.
To je určitě pravda,ale zase by sis neužil to tunění a předělávání,vylepšování a o tom modelařina přece je taky.
Ale samozřejmě né každý toto preferuje to je jasný..
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
Mas pravdu Dáva, neco se naucit a umet je vetsi hodnota, na prachy se to prepocitavat neda, samoze:).
Neni nad to se vyblbnout napred v dilne a pak si overit ze to my dilko lita vyrazne lip
.
Je dobre, ze nekdo jeste dela modelarinu, dneska se vesmes nakupuje a uz tak nemodelari:).
Neni nad to se vyblbnout napred v dilne a pak si overit ze to my dilko lita vyrazne lip
Je dobre, ze nekdo jeste dela modelarinu, dneska se vesmes nakupuje a uz tak nemodelari:).
Souhlas kolego je to tak jak píšeš
.Já už mam další plány.Přítulka,že by taky ráda lítala,tak jsem koupil stavebnici 214192 easystar.Mam v šuplíku spoustu věcí,tak to do něj nasázím.A pro sebe mam vymyšlený další stroj zralý na vytunění a to JAMARA E-RIX 500
, ale to asi až na jaře..
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
500-ka uz je do vetru dobra, vozi vepredu tezky baterky, cize to uz samo o sobe znamena ze ji nejaky vetrik jenom tak nesfoukne:).
Lita ji jeden znamy (tusim Trexe), neni to spatny stroj:).
Ale koukam 2600mAh 6S !
Tam jen za baterky vysolis hadam vic jak za celou F-45, njn, to uz je narocnejsi hracka:).
http://www.airheli-shop.cz/hk-vrtulniky ... 500cmt-(tt)-3d-torque-tube-p1603/
Mam zpred dvou let HK 500 v holem kitu jeste za par stovek, premyslel jsem do ni dat 4taktni motor (zhavik) 5ccm co mi zbyl z jednoho era:).
Lita ji jeden znamy (tusim Trexe), neni to spatny stroj:).
Ale koukam 2600mAh 6S !
http://www.airheli-shop.cz/hk-vrtulniky ... 500cmt-(tt)-3d-torque-tube-p1603/
Mam zpred dvou let HK 500 v holem kitu jeste za par stovek, premyslel jsem do ni dat 4taktni motor (zhavik) 5ccm co mi zbyl z jednoho era:).