Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Re: Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Ahoj, nechci ti brát iluzi, ale toto jsou všechno modely-hračky, které bohužel nebudou mít dlouhého trvání.
Nemám zkušenosti přímo s těmito typy, ale dle recenzí, co jsem mrknul, jim většinou po pár lítání odešly baterky, nebo přehřáté motorky.
Vzhledem k tomu, aby se co nejvíce ušetřilo a dalo se to prodat co nejlevněji, je to dimenzované ta technika upe na miminum a pokud tomu dáš trošku pokouřit více, než rekreační polítání, tak to ta technika nevydrží.
Jinak na obalu té první koptéry píše, že dosah je jen cca kolem 50m a výdrž baterie nad 6 a půl min, což je asi minimum, které se po několika lítání bude zkracovat, tak ať nejsi zklamaný.
Ale záleží, jestli se ti poštěstí narazit na "lepší" kus, než ostatní , někdy je to o štěstí, že trefíš vyjímečný tovární kus. A ohledně akrobacie, tak to je velký žrout baterie přemety apod rychlé akce, zkrátí dobu letu ještě více.
Tolik za mě, za tu cenu asi ano, ale počítat, že to moc nevydrží.
Nemám zkušenosti přímo s těmito typy, ale dle recenzí, co jsem mrknul, jim většinou po pár lítání odešly baterky, nebo přehřáté motorky.
Vzhledem k tomu, aby se co nejvíce ušetřilo a dalo se to prodat co nejlevněji, je to dimenzované ta technika upe na miminum a pokud tomu dáš trošku pokouřit více, než rekreační polítání, tak to ta technika nevydrží.
Jinak na obalu té první koptéry píše, že dosah je jen cca kolem 50m a výdrž baterie nad 6 a půl min, což je asi minimum, které se po několika lítání bude zkracovat, tak ať nejsi zklamaný.
Ale záleží, jestli se ti poštěstí narazit na "lepší" kus, než ostatní , někdy je to o štěstí, že trefíš vyjímečný tovární kus. A ohledně akrobacie, tak to je velký žrout baterie přemety apod rychlé akce, zkrátí dobu letu ještě více.
Tolik za mě, za tu cenu asi ano, ale počítat, že to moc nevydrží.
Turnigy T9x, 6ch Belt CP, quad MW328P, hexacopter AIO V2, RC létající sáňky, Slowflyer, Big twin ero
Tak to teda díky 
a jak jsou na tom ty dražší modely jako DJI Phantom ty jsou dimenzovany lépe ?
který model na akrobacii je nejvhodnější nebo lépe řečeno co je nejlepší koupě do těch 3000Kč ?
a jak jsou na tom ty dražší modely jako DJI Phantom ty jsou dimenzovany lépe ?
který model na akrobacii je nejvhodnější nebo lépe řečeno co je nejlepší koupě do těch 3000Kč ?
- gardenroute
Mě by zajímalo, jaké převody s plastovými zoubky máš u koptéry na mysliDiscors píše:Čau potřeboval bych pomoc z výběrem koptéry kolem 3000 Kč...zajímalo by mě kolik stojí model bez převodů (nebo s nějakýma kvalitnějšíma) protože mám strach s těch plastových zoubků...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
existují malé "hračky", které to tak mají

MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
no tak třeba z těch co jsem napsal já je mají všechny zpřevodované přes plastové kolečko a nemám jak zjistit jak jsou uvnitř ty převody udělané. Existuje koptera do 3000 Kč se střídavými motory napřímo ?
Naposledy upravil(a) Discors dne ned 14.12.2014 12:02, celkem upraveno 1 x.
- JosefSvejk
Všechny koptéry nejsou jen phantomy a (téměř) všichni tady ví, že některé "hračkoidní" mají převod z motorku na vrtuli ozubenými kolečky. Ale jsou to jen ty opravdu levné hračky, které mají i tak malou životnost i celkový "výkon". Když se jim vyhneš, asi uděláš jen dobře.
Discors píše:no tak třeba z těch co jsem napsal já je mají všechny zpřevodované přes plastové kolečko a nemám jak zjistit jak jsou uvnitř ty převody udělané. Existuje koptera do 3000 Kč se střídavými motory napřímo ?
existuje
jenom hledat, myslím že např. od Walkery
tak to mi vychází jedině Walkera QR Infrax je to dobrý model nebo zná někdo lepší ?
jakto že je verze BNF dražší než RTF ?
jakto že je verze BNF dražší než RTF ?
Kód: Vybrat vše
http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-vicerotorove/63931-walkera-qr-infrax-rtf-devo-4.htmlRe: Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Discors píše:tak to mi vychází jedině Walkera QR Infrax je to dobrý model nebo zná někdo lepší ?
jakto že je verze BNF dražší než RTF ?Kód: Vybrat vše
http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-vicerotorove/63931-walkera-qr-infrax-rtf-devo-4.html
jestli to nebude tím, že něco je s a něco bez
třeba Tx nebo něco iné
Právě že verze z ovladačem je levnější než bez ovladače
nakonec si asi koupím tohle
ale podle ceny to vypadá na nějakou lacinou kopii.
může mi někdo řict která koptéra je teda asi nejlepší ?
nakonec si asi koupím tohle
Kód: Vybrat vše
http://www.amazon.com/Hubsan-H107D-Quadcopter-Transmitter-Controller/dp/B00I1YU1ME/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=AWEFOFRFZSWWDale podle ceny to vypadá na nějakou lacinou kopii.
může mi někdo řict která koptéra je teda asi nejlepší ?
Tady ještě levněji http://www.banggood.com/Wholesale-Hubsa ... 68571.html 
DJI - F309 Phantom 2 H4-3D, GP4 Black
Discors píše:který model na akrobacii je nejvhodnější nebo lépe řečeno co je nejlepší koupě do těch 3000Kč ?
Koukni na modely Dromida Ominus, podle videa to vypadá jaho velmi odolné a reálné letové časy jsou podle recenzí kolem 11-12 minut. Měl jsem ho v ruce, vypadá bytelně, ale osobně jsem s ním zatím nelétal. Cena necelé 2 tisíce.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_A5elQIFMhQ[/youtube]
Do čehokoliv s převody bych nešel, převod=stráta a postupným opotřebením větší a větší, coptera nemá energie na rozdávání.
Ahoj, tak jsem se po přečtení všech možných vláken rozhodl také podat svůj dotaz. Rád bych si pořídil taky kvadrokoptéru, pokud by mi někdo pomohl s výběrem, moc vděčný. Nemám žádné zkušenosti s koptérami, vlastním jen elektrovětroně se setovým vysílačem.
Koptéru bych rád využil pro rekreační natáčení videí- okolí baráku, případně na výletě, žádná webová prezentace, jen pro mě a přátele. Cenově by pro mě bylo dostupné do 5000kč, mám omezené finance, takže kolem 3000kč by bylo vůbec nejlepší, ale jsem ochoten připlatit. Ideální, aby to vydrželo lítat aspoň 8-10 minut a šlo k tomu dokoupit náhradní díly. Zprvu jsem se díval po čínských napodobeninách, ale pochopil jsem, že tudy cesta nevede. Nevím o kolik dráž by bylo s FPV, ale není to nutnost. Výběr je opravdu široký, tak budu rád když mi jej někdo zúží.
Koptéru bych rád využil pro rekreační natáčení videí- okolí baráku, případně na výletě, žádná webová prezentace, jen pro mě a přátele. Cenově by pro mě bylo dostupné do 5000kč, mám omezené finance, takže kolem 3000kč by bylo vůbec nejlepší, ale jsem ochoten připlatit. Ideální, aby to vydrželo lítat aspoň 8-10 minut a šlo k tomu dokoupit náhradní díly. Zprvu jsem se díval po čínských napodobeninách, ale pochopil jsem, že tudy cesta nevede. Nevím o kolik dráž by bylo s FPV, ale není to nutnost. Výběr je opravdu široký, tak budu rád když mi jej někdo zúží.
http://www.rcpark.cz/kvadrokoptery/7548 ... 95871.html
nečekej od videa zázraky ,při slabém světle mizerie, ve tvém cenovém rozsahu budeš sklamán z výstupu.
nečekej od videa zázraky ,při slabém světle mizerie, ve tvém cenovém rozsahu budeš sklamán z výstupu.