F45 - Vše o tomto vrtulníčku II.

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jardaxx

Re: F45 - Vše o tomto vrtulníčku II.

#301 Příspěvek od Jardaxx »

pepjak píše:zdravim vas,
som zaciatocnik a mam problem s vrtulnikom mjx f-45 a sice ze po pridani plynu sa toci okolo svojej osi proti smeru hodinovych ruciciek. Zadny motor funguje ak hybem s packou na vysielaci ale neroztoci sa automaticky s hlavnym pri pridavani plynu. Podla toho co som sa docital by to malo byt chybne gyro a teda je treba vymenu PCB. Vrtulnik zazil par tazkych havarii :oops: . Poprosim vas o potvrdenie tejto mojej hypotezy nech mam istotu a viem co mi treba objednat :) Pre upresnenie mam novsiu verziu PCB.
Dakujem velmi pekne.

Pokud jsem to dobře pochopil tak ta vrtulka se dá přímo na motor ? A jakým způsobem si přichytil vrtulku k motorku ?
Jardaxx

Re: Zadní motorek

#302 Příspěvek od Jardaxx »

Aha já se trefil do jiné kolonky,Ale když už sem to tak zvoral tak to aspoň uvedu na správnou míru.Jedna se o zadní motorek pro vrtulník F45 .měl jsem to napsat k tomuto vrtulníku o řádek vejš.
samojed3

#303 Příspěvek od samojed3 »

Právě to je nejlepší pasuje tam primo je to prostě pro tech antitalenty koupej motor a vrtulku jeden kus stahovaci pásky a letej. Ještě na fet nebo teristor na základové desce nalepit kousek aluminium z plechovky od nejmenované kolalokové limo. Jako chladič trochu se to hřeje ale funguje to nic víc nepotřebujete ale tím ze ten motor je o dost těžší a je potřeba to dovazit i vepředu tak aby to letělo je nutný AC hlavní motor z plechovkou to prostě asi moc nepoleti
když už člověk letí tak má koukat aby letěl a když kouká aby letěl tak má letět s tím s čím umí
samojed3

#304 Příspěvek od samojed3 »

Jo a hlavní motor mám tento a unese to i kameru a let je nesrovnanelne lepší než u origo f 45
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 100kv.html
A Předpokládám ze na origo lion bat. to také nepoleti já mám http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html
když už člověk letí tak má koukat aby letěl a když kouká aby letěl tak má letět s tím s čím umí
Jardaxx

#305 Příspěvek od Jardaxx »

samojed3 píše:Jo a hlavní motor mám tento a unese to i kameru a let je nesrovnanelne lepší než u origo f 45
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 100kv.html
A Předpokládám ze na origo lion bat. to také nepoleti já mám http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html

Tento motor tam mám taky.
samojed3

#306 Příspěvek od samojed3 »

A jakou máš batt. Origo lion? A to ti létá? A kolik min? Já letam Na 2000 lopo 7 min a napětí po je 3.75 na clanek
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

Re: Zadní motorek

#307 Příspěvek od JirkaA »

Stává se ti to nějak často, dávej bacha na co klikáš ;)

přesunuju kam patří..
OK2WY
Jardaxx

#308 Příspěvek od Jardaxx »

samojed3 píše:A jakou máš batt. Origo lion? A to ti létá? A kolik min? Já letam Na 2000 lopo 7 min a napětí po je 3.75 na clanek

Baterku mám Dinogy 1300 a vydrží 8 min.Modrá vydrží málo ty používám jenom na plechovky v ostatních dvou F45 kách.
milagros

#309 Příspěvek od milagros »

pro samojed3:
cau jak mas uchycenou zadni vrtulku v tom SS zadnim moturku?Muzes hodit nejake foto?premyslim esi dat stridak nebo se na to vyprdnout ale ta prevodovka se me tam nelibi a rad bych se ji zbavil......
samojed3

#310 Příspěvek od samojed3 »

Pasuje to na sebe[album]3953[/album]
Jardaxx

#311 Příspěvek od Jardaxx »

samojed3 píše:Pasuje to na sebe[album]3953[/album]

Pryma.To je dobrý,ještě nafoť to chlazení na desce nemám představu co je to fet nebo teristor.Jak říkám na elektroniku blb.Motorek s vrtulkou jsem už obědnal-
Ital

#312 Příspěvek od Ital »

samojed3 píše:Pasuje to na sebe[album]3953[/album]

Dej si na to aspoň pořádnou vrtuli s unašečem, at to tolik nežere.
milagros

#313 Příspěvek od milagros »

a jak je zajistena ta vrtulka na motorku?Motorek ma preci kdyz ho objednam na sobe mosaznej pastorek a ta vrtulka ma v sobe jako tisicihran na ten pastorek?A jak to drzi aby to neulitlo?lepidlem?
samojed3

#314 Příspěvek od samojed3 »

Jasné že to drží ale můžeš tam kapnout lep.
Dominic77

Pastorek na ocasním motoru F45

#315 Příspěvek od Dominic77 »

Zdravím všechny ve spolek. Minulý týden jsem si konečně dopřál a po několika letech odříkání si koupil vrtulník :-) Zvolil jsem si F45 pro jeho cenu a schopnost přžít nějaké to padání začátečníka.
No ale už teď mám problém. Po asi 5ti letech ( nemyslím časový údaj) se mi vrtulník začal nekontrolovatelně točit kolem své osy. Po chvílí bádání se přišlo na to, že vynchává zadní vrtule. Následovala rozborka a zjištění, že mám uplně zhoblovaný mosazný pastorek motorku. Ten ale běží normálně, řekl bych. Otázka zní, koupit celý motorek s pastorkem a za chvíli mít ten samý problém? Nebo koupit ocelový pastorek a čekat, jestli nevyseká zase to plastové kolečko, které je malinko volné, nevim, jestli to má být. Ale nevím, jak starý pastorek zhodit z motorku a vyměnit ho. Pokud to vůbec jde. Nebo poslední možnost koupit uplně celý osas nový..
Můžete mi nekdo v z této smůly pomoct? Díky.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“