Blade 400 3D
http://vitocz.net/
tady je mala recenze . dej tam vrtulniky je tam blade 400
aha
už jsem druhej
V časopisech nevim co by tě tak zajimalo
tady je mala recenze . dej tam vrtulniky je tam blade 400
aha
V časopisech nevim co by tě tak zajimalo
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
Nevím, co přesně Tě zajímá, ale pokud máš DX6i tak je určitě potřeba nastavit Throttle Hold na -12,5% (jak píše Klabačka) ,jinak se Ti po jednom zapnutí Autorotace a zpět bude rotor pořád točit (osobní zkušenost). Ty křivky jsou podle mého názoru dobré fakt na prvních pár dnů, na "osahání" , pro jakékoliv začátečnické lítání jsou vcelku zbytečné (kolektiv -4° znamená v sebemenším větru, že helinu nedostaneš dolů, teda dostaneš,ale se zastaveným rotorem a bude to stát peníze
- osobní zkušenost). Doporučuju lineární křivku kolektivu a V-křivku plynu co nejdříve.
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
Jj,díky za tipy.
Ještě mám dotaz,kde se dají v čr pořídit za rozumnou cenu hlavní listy?
Má někdo zkušenost s jinýma např.na T-Rexe?
Mají jinou šířku v kořenu,dá se to nějak vymezit nebo lze použít jen origo?
Např tady. http://www.airheli-shop.cz/katalog/109- ... 325-white/ Pěkná cena ale pujou použít
Ještě mám dotaz,kde se dají v čr pořídit za rozumnou cenu hlavní listy?
Má někdo zkušenost s jinýma např.na T-Rexe?
Mají jinou šířku v kořenu,dá se to nějak vymezit nebo lze použít jen origo?
Např tady. http://www.airheli-shop.cz/katalog/109- ... 325-white/ Pěkná cena ale pujou použít
LIsty zT-rexe se dají na Blada použít, ale je potřeba dát z každé strany 1 mm podložku (já jsem si ji udělal z lina). Originál listy jsou nemravně předražené -pětikilo za dřevěné a dvanáct stovek za CF- hrůza. Navíc ty dřevěné jsou hodně choulostivé -stačí brnknout o tlustší stéblo trávy a minimálně povrchová fólie a dost často celý list je v háji. Používal jsem tyhle nebo podobné http://www.hobby500.eu/launch.php?s=pro ... duct=14065
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
- nemessis2gm
recenze blade 400
Zdravim vsechny,
mohl by mi nekdo z vas poslat recenzi na blade 400 z casopisu RC Revue 8/2008. Zkracenou recenzi jsem jiz na vito.cz cetl, ale chtel bych si precist kompletni..
mohl by mi nekdo z vas poslat recenzi na blade 400 z casopisu RC Revue 8/2008. Zkracenou recenzi jsem jiz na vito.cz cetl, ale chtel bych si precist kompletni..
Naposledy upravil(a) nemessis2gm dne pon 15.02.2010 19:52, celkem upraveno 1 x.
Nastavení Hlavních listů
Ahoj.
Mám dotaz na nastavení rot.listů.
Jaký úhel má být na listech při nastavení všech serv v nulové poloze?
Po opravě(výměně serv), si nejsem jistý správným nastavením.
Táhla mám nastavena podle správných rozměrů,i deska cykliky je kolmá k hl.hřídeli
ale náběh listů mám vice jak 3 stupně.
Díky
Mám dotaz na nastavení rot.listů.
Jaký úhel má být na listech při nastavení všech serv v nulové poloze?
Po opravě(výměně serv), si nejsem jistý správným nastavením.
Táhla mám nastavena podle správných rozměrů,i deska cykliky je kolmá k hl.hřídeli
ale náběh listů mám vice jak 3 stupně.
Díky
- nemessis2gm
baterie blade 400
Zdravim vsechny vrtulnikare,
chtel jsem se zeptat, jak dlouho nabijite originalni baterii pres balancer? ja napajim balancer z pocitace +12V a baterie po sestem cyklu je nabita za 20 minut a pak balancer ukonci nabijeni.. ve vrtulnicku vydrzi sotva 2 minuty pri 50% vykonu. Nevim si rady v cem je chyba. Balancer indikuje bezproblemovy stav trema zelenyma ledkama a cervenou nabijenim. Baterii jsem pokazde nechal vychladnout a nechce se mi verit ze by byla po 6 cyklu prakticky odepsana. Vstahuje se i na toto zaruka? prosim poradte mi..
chtel jsem se zeptat, jak dlouho nabijite originalni baterii pres balancer? ja napajim balancer z pocitace +12V a baterie po sestem cyklu je nabita za 20 minut a pak balancer ukonci nabijeni.. ve vrtulnicku vydrzi sotva 2 minuty pri 50% vykonu. Nevim si rady v cem je chyba. Balancer indikuje bezproblemovy stav trema zelenyma ledkama a cervenou nabijenim. Baterii jsem pokazde nechal vychladnout a nechce se mi verit ze by byla po 6 cyklu prakticky odepsana. Vstahuje se i na toto zaruka? prosim poradte mi..