Blade mSR by E-flite
ivosh píše:Také nemam rád zbytečné rozhazování, ale uvědomuju si i cenu času. Za 240 ho máš za dva dny v poště. Určitě chceš hodinu zkoumat internet jak na to, pak hodinu nakupovat uhlíkový tyčky atd., pak hodinu něco bastlit? Stojí ušetřených 150 Kč za to?
Jiná věc je, že na mSR snad ani není potřeba. Podvozek hezky pruží a většinou se bourá jinak, než při přistávání.
Hm...ked som kupoval mSR, tak som prihodil 1.5mm uklikovu tycku (myslim ze by stacila aj 1mm) nastrihal na dlzku 25cm, od obkladacov (co lepia kachlicky) som si vypytal plastovy kriz ten najmensi a dane tycky prilepil sekundovim: Loctite 407 (samozrejme jednu som roztrihol aby som mal rovinu) na konce som nastokol kusky polystyrenu (priemer cca. 1cm) a pripevnil na lyziny.... Netrvala mi vyroba aj s montazou viac ako 20min a teraz madla a listy su chranene
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkusil prehodit tahla stabilizatoru na delsi cepy desky, plny vychylky a mam co delat ho v obyvaku udrzet od sten. Ted je to hustej drak, jde skoro do lopingu, mozna by ve vetsi vysce sel pretocit. Nezkusil jste to uz nekdo? Jinac je to jednoduchej, ale pritom genialni strojecek. Uz aby prestalo mrznout, at proverim co to venku dokaze... Edit: vite nekdo na kolik je vybita baterka kdyz blade uz blika? jetli to regl vypina na nejaky rozummy hodnote, nebo je to vybity az moc...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Tak zejtra si pro nej du. Poté co mi odesla Walkera Lama2 na domácí poletování a u Walkery 4G3 čekám na náhradní díly už přez měsíc hlavně, že je maj zaplacený v jednom nejmenovaným českým obchodě. Tak doufám, že to bude lítat a i přez schánění dílů to bude lepší. O Walkerách už nechci ani slyšet. Ne protože špatně lítaj, ale protože se blbě scháněj díly. No snad to bude OK jak slítáním tak i se součástkama.
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, taky vám při zatáčení vlevo táhne trochu servo pro couvání a při zatáčení vpravo zase pro dopředný let? Proto se asi hůř při osmách točí zatáčka vlevo. Ten mix rudd-elev by toto mohl odstranit. Jen mi to nějak nejde do hlavy jak to namixovat, aby to fachalo na obě strany. Zatím jsem docílil jen toho že při zatáčení vlevo už necouvá, ale na druhou jde furt dopředu. No ale osmičky jsou už hezčí...
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Tak ho mám doma. Musím říct po krátkým vyzkoušení, že to je paráda příjemně překvapil
. Zkusil sem ho jen spárovat z DX6i a bez nastavení sem ho v pohodě udržel ve visu. Až budu mít víc času tak ho dotrimuju a nastavím a bude uplně supr do těch mejch pidi prostoru teď v zimě a na zahradu za slušnýho počasí.
Ale mám drobnej dotaz co se na něm nejvíc láme? Chci si ještě objednat pár dílů, tak abych nekupoval do foroty blbosti.
Tipiju, že to chce koupit oba rotory a podvozek. Co by ještě se mohlo odejít při nárazu do stěny?
Dík
Ale mám drobnej dotaz co se na něm nejvíc láme? Chci si ještě objednat pár dílů, tak abych nekupoval do foroty blbosti.
Tipiju, že to chce koupit oba rotory a podvozek. Co by ještě se mohlo odejít při nárazu do stěny?
Dík
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Pls, můžete mi ověřit to s tou směrovkou a elev? Jestli Vám taky při zatáčení pohybujue zároven servo elev. S mixem z RCgroups je to jěště horší, nějak jsem to namixoval že to necouvá, jen letí dopředu...
Máte nějaký videa s bladem? Rád bych viděl jak se chová jiným. Tady jsem něco natočil já http://www.youtube.com/watch?v=c93MkQjkYiw
Máte nějaký videa s bladem? Rád bych viděl jak se chová jiným. Tady jsem něco natočil já http://www.youtube.com/watch?v=c93MkQjkYiw
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C