Já vzepětí příliš neřešil, takže mojí hodnotu neberte jako tu správnou. Vzepětí jsem se snažil udělat podobné, jako má Honza na fotkách. Holt bez křidélek to bude potřebovat stabilitu a aby se to při točení směrovkou naklánělo, takže od mého oka.
Vezmu-li horní křídlo a položím jej na stůl, takže jedna polovila křídla leží na stole, tak na konci druhé poloviny křídla u náběžné hrany než přejde do oblouku mám mezi stolem a tou náběžkou 9,5cm. Jestli to bude lítat nevím a pokud to lítat nebude, tak tak to rozřežu a slepím nějak znova.
Jinak jak jsem psal, tak vzepětí spodního křídla mám podle horního plus, pínus autobus, tedy spíš mínus. Na fotkách se mi zdá, že to spodní křídlo má o chlup menší vzepětí.
Postup byl takový, že jsem slepil horní křídlo a když jsem lepil to spodní, tak jsem horní použil jako šablonu na vzepětí. Vyšlo mi to spodní o trošičku menší, ale pokud bych je chtěl mít úplně stejné, tak to mohu doladit výztuhama.
Jinak šablony mám taky jen 2. Nejprve si vlepím spodní křídlo. Pak na ně upoutám šablony u trupu, shora upoutám horní křídlo a vlepím výztuhy. Po vytvrdnutí lepidla posunu šablony k místu krajních výztuh a ty vlepím taky. Toť můj postup. Já bych teď spíše potřeboval ty parametry podvozky. Jinak to budu muset vyřešit od oka a to nebude úplně nej, ale fungovat to bude taky.
Neberte můj postup jako jediný a správný, spíš jen že jsem to tak dělal já. Když to nebude lítat, tak mi pak nenadávejte

.
Jo a vybavení podle Honzy co nejvíce dopředu. Sám těžiště nijak neměřil. Já mám navíc acu 180mAh, takže budu muset laborovat.