Přátelské polétání s termickými stroji vlastní konstrukce.
Ten Power kufr je opravdu můj. Byl sestrojen hlavně proto, že jsem línej nosit domů z auta kufr s veškerým vybavením. Baterkám nesvědčí letní vedro ani zimní mráz, takže je nosím takhle. Ale když už jsem měl kufr na baterky, řekl jsem si že by stálo za to takhle nosit celé power vybavení (chybí mi totiž taky místo ve velkém kufru - matičky, páky, konektory, šroubováčky, kleštičky, měřák, lepidla, olůvka...). A proč by to nemohlo celé být funkční? Takže to nabíjí, dá se to připojit na externí zdroj (autobaterka) a samotný kufr (2x gelovka 12V 7Ah) přes konektory nabíjet z normální autonabíječky. Do budoucna plánuju ještě unifikaci servisních konektorů na baterkách. Maká to bezvadně. Pokud bude zájem, informace rád poskytnu.
Spíš lítač než stavěč...
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Wroum: Jojo moje chyba. Omlouvam se za popleteni. Kufrik byl samzorejme Copuv a fakt byl paradni. Skoda, ze jsem si ho nestihl dukladneni prohlednout, nicmene je to velka inspirace. Az poridim novou nabijecku (s nastupem A123 to bude nutnost), tak zkusim neco podobneho zrealizovat.
Takze Jarda Drabek byl onen smolar? Dobre, zitra jeho jmeno prihodim do clanku. C sobotu mel orpavdu spatny den. Ale o stejnych kanalech oba vedeli. Pouze se neujistil, ze ma pilto vrtulniku svuj vysilac opravdu vypnuty - nemel...
Takze Jarda Drabek byl onen smolar? Dobre, zitra jeho jmeno prihodim do clanku. C sobotu mel orpavdu spatny den. Ale o stejnych kanalech oba vedeli. Pouze se neujistil, ze ma pilto vrtulniku svuj vysilac opravdu vypnuty - nemel...
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Tak Aviatkik jiz zpracoval video a prinasi ho zde:
http://www.letecka.cz/video.htm
Zatim jsem ho nestihl posat, ale je to to z 6.10.2007.
Bohuzel v nem neni jediny zaber Kabriolinova Veloxe, ale i tak je to pekne.
http://www.letecka.cz/video.htm
Zatim jsem ho nestihl posat, ale je to to z 6.10.2007.
Bohuzel v nem neni jediny zaber Kabriolinova Veloxe, ale i tak je to pekne.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Nemohlo ulitnout desne rychle, kdyz lita desne pomalu!!... teda je pravda ze docela slusne stoupa. Ale aspon na pristani si mohl kameraman pockat, tam bylo casu dost.
Jinak jsem si vsiml, ze Vzduchoplavec si trosku pomylil kategorii, jeho stroj byl totiz hazedlo s pomocnym elektromotorem
Na jednom zaberu je krasne videt, ze to opravdu nabralo jen tolik vysky, do jake to pri startu vyhodil a pak uz jen ctyrstovkla michala vzduch a nijak to nestoupalo. Musime nekdy zmerit kolik ti to bere, to prece neni mozny aby to bylo tak zdechly ?!
Jinak jsem si vsiml, ze Vzduchoplavec si trosku pomylil kategorii, jeho stroj byl totiz hazedlo s pomocnym elektromotorem
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Hele ja tipuju na baterku, ze uz neda ani tech 8-9A.
Ja ted vymenil v "malem zlutocervenem" vetronovi (stridak Dualsky 2826-12) starickou Etech 1700, co dala sotva 10A, za novou HiModel 1300 (tu co pouzivam i na S400), je o 20g lehci a tece z ni 14A. To bys neveril jak ten vetrunek ozil, masti to nahoru skoro jako Mefisto (no jenom skoro, veskutecnosti tak odhadem 6m/s, ale staci to, po 30s vypinam).
A nebo mozna ten tvuj motor uz je utahanej ???
Ja ted vymenil v "malem zlutocervenem" vetronovi (stridak Dualsky 2826-12) starickou Etech 1700, co dala sotva 10A, za novou HiModel 1300 (tu co pouzivam i na S400), je o 20g lehci a tece z ni 14A. To bys neveril jak ten vetrunek ozil, masti to nahoru skoro jako Mefisto (no jenom skoro, veskutecnosti tak odhadem 6m/s, ale staci to, po 30s vypinam).
A nebo mozna ten tvuj motor uz je utahanej ???
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Pokud někdo hledá inspiraci, dnes jsem dokreslil plánek svého EVO5
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
dusi píše:Pokud někdo hledá inspiraci, dnes jsem dokreslil plánek svého EVO5
Moc pěkný model a když by se ještě barevně obohatil. Já se snad zaregistruju, ať Ti mohu kouknout pod pokličku.