Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Diabolek

#346 Příspěvek od Diabolek »

Zdravím vás pánové, tak i já jsem již cca týden Turnigy 9X V2-pozitivní :-)...
Dorazila mi a hned jsem ji rozdělal - dle rad na tomto fóru a shledal jsem, že kvalita pájení je sice celkem krizová, ale to jen esteticky - funkčně je vše v pohodě - nic jsem nemusel opravovat...
A teď k přijímačům - mám celkově 4. 3 z nich jsou Turnigy přesně k vysílači a jeden - zkusmo - od fy FlySky - ale uvnitř je to totožné - takže to i stejně fungovalo, jako Turnigy přijímače...
Udělal jsem už i zálet v ASWčku 28, a tak i výškový let pro dosah - a naprosto v pohodě - byl jsem okolo 300 m až 350 m a vše fungovalo na výbornou... Mám tam naprogramované flaperony a i hold na plyn, abych si omylem drcnutím do páky plynu nepřivodil leknutí z rozběhnuvší se vrtule :-) (to je slovo ;-) )... Párování přijímačů je naprosto triviální a velmi, velmi rychlé :-)...
Sumasumárum - pro mně osobně naprosto v pohodě - jsem plně spokojen - doufám, že bude i nadále tomu tak :-)...

A tak svou původní soupravu Hitec Optic 40 MHz prodávám i se čtyřmi přijímači a accupackem Ni-MH...
Naposledy upravil(a) Diabolek dne stř 07.07.2010 18:08, celkem upraveno 1 x.
Turnigy 9X V2 a k tomu 3x Rx Turnigy a 1x Rx FlySky.
Letový park: "Bobík" - středoplošník na stříďák, F-18 Hornet - dmychadlo, Muligen, ASW 28 - 2 metry rozpětí...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#347 Příspěvek od arda1 »

Diabolek píše: kvalita pájení je sice celkem krizová, ale to jen esteticky - funkčně je vše v pohodě - nic jsem nemusel opravovat...
Nebyly by nějaký fotky(nejlíp makro)?- :wink:
ICQ 638556901
Diabolek

#348 Příspěvek od Diabolek »

:-) Chápu, ale bohužel - fotky nemám... Ale věř, že to jde a fotky, které tady mněl např. RiMr - tomu tak nějak odpovídaly... Myslím, že to bude celkem kusová záležitost...
Letový park: "Bobík" - středoplošník na stříďák, F-18 Hornet - dmychadlo, Muligen, ASW 28 - 2 metry rozpětí...
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#349 Příspěvek od Johnny »

kupoval jsi na HC nebo nekde jinde?
Don't drink and drive, smoke and fly.
Diabolek

#350 Příspěvek od Diabolek »

Ano - na HC :-)... A to ještě v době, kdy tam byly i přijímače...
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#351 Příspěvek od RiMr »

Diabolek píše:Ano - na HC :-)... A to ještě v době, kdy tam byly i přijímače...

Taky na ni čekám... Assana prodám (nic proti němu nemám, moje požadavky splnil bezchybně) a zkusím toto... Ale furt nic... :)
Diabolek

#352 Příspěvek od Diabolek »

Aha... A já si myslel, že už ji dávno máš RiMre... Snad brzy už naplní sklady... Otec čeká zase pro změnu na levné přijímače pro Spektrum - má DX6i... A po Turnigy také pošilhává :-)
Root
Kontaktovat uživatele:

spárování návod

#353 Příspěvek od Root »

RiMr
Kontaktovat uživatele:

#354 Příspěvek od RiMr »

Diabolek píše:Aha... A já si myslel, že už ji dávno máš RiMre... Snad brzy už naplní sklady... Otec čeká zase pro změnu na levné přijímače pro Spektrum - má DX6i... A po Turnigy také pošilhává :-)

Ufoukla mi před nosem :)
Ty DSM přijímače mám zaplacené dva oranžové už asi deset let a nevim nevim... :roll:
Diabolek

#355 Příspěvek od Diabolek »

To mně moc mrzí...
JJ - ty oranžové :-) - to jsou ony... Aha... Takže s tím dodáním - hmmm - to bude zajímavé... Tak kluci hongkongští - plňte skladby, plňte :-)...
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#356 Příspěvek od Johnny »

ja na ni taky cekam.. predtim kdyz ji naskladnili tak jsem vahal a zavahal a ted furt cekam a litam na starym LASERU 4.. chci konecne nejaky pocitacovy radio a rovnou rpechod na 2,4 ale furt ne a ne ji naskladnit:-D
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#357 Příspěvek od RiMr »

Johnny píše:ja na ni taky cekam.. predtim kdyz ji naskladnili tak jsem vahal a zavahal a ted furt cekam a litam na starym LASERU 4.. chci konecne nejaky pocitacovy radio a rovnou rpechod na 2,4 ale furt ne a ne ji naskladnit:-D

A s čím lítáš?
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#358 Příspěvek od Johnny »

zatim letadla do 2m.. mam
Miniselecta-metrovy hazedlo
EPP foxe - 1,7m vetron
Blast - EPP akro 1x1m
ted jsem koupil 1,8m elektrovetrone
jo jeste EPP Lazy bee dle svoji stavby na nocni lety plus na pohodovy politani a na toceni videa ze vzduchu
a dokoncuju 1,6m Huskyho kompletne moje stavba balsa preklizka smrk
dale mam doma na postaveni 2,5 m elekrovetrone a pak metrovej laminatoveej trup na motoraka - asi z toho udelam dvouplostnika na elektriku..
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#359 Příspěvek od RiMr »

Tak to jo, já jen jestli s tím rádiem nejdeš na nějakého dvoumetrového jeta s turbínou :D :D
Hlavně to pořádně odzkoušej, ale šak ty víš :)
Jak chceš dělat toho dvouplošníka motoráka, to mám taky v pořadí a sice udělat takového dvouplošného přemotorovaného Mentora se zatahovacím :wink:
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#360 Příspěvek od Johnny »

ne to urcite ne:-D jsem student a nemam zase tolik penez na rozhazovaniale je jasny ze neco lepsiho uz potrebuju.. jestli se mi povede to koupit tak si to vsechno vevnitr prohjdu jestli tam neni nejakej studenak apod a vsechno to odzkousim...
No kridla budou polystyren potazeny balsou a filii.a urcite ten polystyren nejak odlehcim. na trupu to ma totiz strasnou hloubku kridla. drzak horniho kridla bude nejspis naohejbanej z dural. plechu.. ale to ma jeste cas.. ted mam tak 14 dni az mesic do dodelani Huskyho a pak se uvidi co dal..
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“