Multiplex FunCub
Re: Multiplex FunCub
Aký na to chceš použiť prijímač? AR 7000 ?
Ak áno nemusíš dávať klapky na Y kábel jedine že by si chcel jeden kanál ušetriť.
Ak áno nemusíš dávať klapky na Y kábel jedine že by si chcel jeden kanál ušetriť.
Příjmač Orange 7-dmi kanál,klapky musím dát na reverzátor serva ze zpomalovačem,protože chci ovládat přes rádio i osvětlení.
Zatím jsem zapojil takto:1-motor
2-křidélko
3- SOP
4-VOP
5-za.-vyp osvětlení
6-3 pol.spínač klapky zapojené přes reverz.a zpomalovač serva
7-křidélko
musel jsem namixovat 2 kanál+AUX2 tak doufám,že to bude v pohodě.

Zatím jsem zapojil takto:1-motor
2-křidélko
3- SOP
4-VOP
5-za.-vyp osvětlení
6-3 pol.spínač klapky zapojené přes reverz.a zpomalovač serva
7-křidélko
musel jsem namixovat 2 kanál+AUX2 tak doufám,že to bude v pohodě.
Mig 3-Hacker,Dogfighter MPX,Revo vxl,Toro 900
Tak křídlo zprovozněno
jěště čekám na osvětlovací modul a doufám,že poletí 
Naposledy upravil(a) LTZ400M dne stř 01.05.2013 14:21, celkem upraveno 1 x.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
OT: Ten box vypadá výborně, kdes to sehnal?
edit: Díky.
edit: Díky.
Naposledy upravil(a) danidani dne stř 01.05.2013 14:22, celkem upraveno 1 x.
Ahoj zde:http://www.standbox.cz neberte prosím jako reklamu 
to mas ten za tech 599 ten universal?
Myslíš ten stojan? Jestli ano tak je to ten za 599kč Je paráda,že ty křídla sundáš v tom paklu a letadlo máš pořád ve stojanu.Když pak nasazuješ křídla,tak to nikam neujíždí.
Tak dnes dorazil osvětlovací modul od MPX tak jsem neodolal a hned jsem ho nainstaloval 
Pekny, akorat ja mam tu ledku na ocase cca v pulce ocasu dole... Ty ji mas uchycenou nahore jak vidim.... Kazdopadne do.toho mpx modulu muzes pridat jeste jednu ledku dle sebe krome cervene
LTZ400M píše:Zde video jako funguje zpomalovač serva na klapkách![]()
http://ltz400m.rajce.idnes.cz/Funcub
Ahoj,
nečetl jsem příspěvky nazpět, nicméně zpomalovač serv jsem na klapky měl taky. Holt, moje stará DX7 neuměla serva softwarově zpomalit. "Lepší" rádia to umí.
O tom ale nechci psát.
Zpomalení otevírání klapek je dle mého názoru dobrý nápad. Měl jsem to v podobné rychlosti jako máš ty. Ale zavírání jsem měl nastavené na plnou rychlost. Sice to na zemi nevypadá tak hezky jako když to chodí pomalu, ale ve vzduchu je to spíše ku prospěchu, zejména v krizových situacích.
Počas dňa tie ledky nie je vidieť...
Díky za radu ohledně serv,uvidím jakse to bude chovat ve vzduchu a když tak nastavím rychlejší zavírání.
Vím,že za slunce nejsou ty ledky moc vidět,ale předvečerní létání bude pěkné.Proto jsem řešil ovládání světel na rádiu
Vím,že za slunce nejsou ty ledky moc vidět,ale předvečerní létání bude pěkné.Proto jsem řešil ovládání světel na rádiu
LTZ400M píše:Tak dnes dorazil osvětlovací modul od MPX tak jsem neodolal a hned jsem ho nainstaloval
S tou blikající bílou jsi malinko přestřelil. Já jsem jí dal do spodní části směrovky, aby byla vidět zezadu i ze zespoda. Je ale fakt, že ta svítivost je nic moc.
Chtěl jsem se tě zeptat, na fotkách to není moc vidět, jestli jsi něčím vystužil trup v oblasti kabiny?
Hitec Aurora 9, Aero Fly Prof.
Katana S 120E, Mini Corado, FunCub, SU 29 EPP (1,2m), Griffin 450
Katana S 120E, Mini Corado, FunCub, SU 29 EPP (1,2m), Griffin 450
vím,že ta dioda,by měla patřit do zádu,ale takle to je taky docela v poho,k té bílé na křídlo,přijde jěště jedna.Vystužil jsem podlahu tak,že jsem vlepil uhlíkové pásky,jestli najdu dám foto.