Mad_Box píše:Modul satelitu a jakéhokoliv jiného DSM2 přijímače je stejný, a taky na redukci jsou dva konektory pro připojení dvou satelitů.
parada, dik za info
error414 píše:Mad_Box píše:Modul satelitu a jakéhokoliv jiného DSM2 přijímače je stejný, a taky na redukci jsou dva konektory pro připojení dvou satelitů.
parada, dik za info
Kamarádovi včera přišel Microbeast objednaný z prodejny JINO. Verzi softu má podle krabičky 2.0.gamer007 píše:Tak některým prodejcům už várka z německa dorazila. Objednal jsem u JINO za krásnou cenu 3686,-kč včetně poštovného. Mají nějaký slevový systém a odečetli mi 3% z normální ceny 3790,-kč a poštovné díky platbě na účet zdarma.
Jěště dát do kupy hlavu RJX na pročko. Už jste ji někdo použil? Co jsem ji tak projel, tak gripy budou o dost níž než s pádlama, doufám že nebude třeba nějaká spešl hlavní hřídel.
No a nemá už někdo zaručenou informaci o připojení satelitu Spektrum? Tak je ta redukce s převodníkem nebo jen obyč propojka???
mrpilot píše:čítal som že servá dostanú v bezpádle viac zabrať. stačia na 450ku s bezpádlom (BeastX) tieto servá ?
http://modelhobby.sk/product_info.php?c ... _id=102534
2,6kg ťah
ď.
XB8R píše:Kamarádovi včera přišel Microbeast objednaný z prodejny JINO. Verzi softu má podle krabičky 2.0.
Asi jsem to napsal špatně - je to tak, jak jsi to napsal ty - Firmware 1.0.11, Data version 2.0.Mad_Box píše:XB8R píše:Kamarádovi včera přišel Microbeast objednaný z prodejny JINO. Verzi softu má podle krabičky 2.0.
A je to opravdz verze firmware? Není to dataverze? Ono je to s verzemi trochu zamotané A jejich číslování vypacdá takto:
Firmware 1.0.11 - Data Version 2.0
A nová verze by měla být Firmware: 2.x.x