Tarot 3 Axis gyro ZYX
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
Ještě aby ne, když jsem ho chvilku létal v T500. Za mne zase nebyla tahle novinka s 1520us 
Kupoval jsem stejne servo minuly tyden spise na test, protoze jsem v sobotu chtel jit letat do haly a v patek jsem mel heli jeste v rozkladu. Nejak jsem nedokazal sehnat v Praze skladem DS425M jako nahradu za setovou DS410tku.
Parametrove vypada dobre, nijak spatne se taky nechovalo, samovolne nebzuci, kovovy tisicihran, zatim spokojenost
Parametrove vypada dobre, nijak spatne se taky nechovalo, samovolne nebzuci, kovovy tisicihran, zatim spokojenost
Joshuax píše:Kupoval jsem stejne servo minuly tyden spise na test, protoze jsem v sobotu chtel jit letat do haly a v patek jsem mel heli jeste v rozkladu. Nejak jsem nedokazal sehnat v Praze skladem DS425M jako nahradu za setovou DS410tku.
Ahoj,
tak to děkuji za kladné reference, je vidět, že jsem se snad vydal správným směrem. A s čím v hale lítáš?
Bölkow BO-105 (500) Spirit PRO, EC-135 DRF (500), Spirit, T-Rex 500, Spirit 2, OMP M2 Evo
a éra
a éra
Ahoj, chlapi.Instaluju tarot zyx na HK-500.Používám TX Flysky s Frsky modulem a ve vrtulníku 8ch přijímač.Změna oproti pádlové verzi je ,že se v nastavení TX nepoužívá ccpm řízení a zůstanou jen křivky plynu a kolektivu. Hledal jsem po netu nějaká nastavení a nalezený epee soubory jsou různý.Jak v počtu křivek ,tak třeba v řízení zisku ocasu.Nemá to někdo z vás v er9x či Open9x nastavený a dal by to sem?
Dík
Dík
Zdravím, teď jen tak 'nasucho' sestavuji zyx na hk450, páky na gripech před listy a táhla rovnou na desku cykliky bez přepákování. Překvapilo mě že deska cykliky se naklání opačně než s pádly a to výškovka i křidélka. Je to špatně nebo dobře?
Tak to bylo špatně.
Tak to bylo špatně.
Naposledy upravil(a) Trias dne sob 23.02.2013 13:20, celkem upraveno 1 x.
Hele tak to mě ani nedocvaklo, že u FBL se čepy u gripů dávají před list.To je opravdu potřeba?.Protože já to teďka došteloval, ale s čepem za listem.
tady jsen vyčet že je to lepší
Jasne ze musia byt na bezpadle pred listom. Teda je jednoduchsie na nastavenie ked ti ide cyklika hore - vrtas hore, cyklika vlavo - vrtas vlavo a cyklika dopredu - vrtas dopredu ako by ti malo chodit vsetko opacne.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
ok už chápu šteloval jsem a úplně jsem zapoměl zkontrolovat smysl.Hlavně mě zajímalo že dám na TX kolektiv nahoru a deska jde taky nahoru.Už vím co budu dělat večer 
edit:Tak jsem mel cepy dobre pred gripama.
edit:Tak jsem mel cepy dobre pred gripama.
... možno všetci používatelia tohoto gyra kábel na programovanie majú, ale ak by to niekto predsa len potreboval : http://www.banggood.com/Tarot-Adjust-USB-Adaptor-ZYX07-For-RC-Trex-Flybarless-Heli-p-69681.html 
už jste někdo zkusil nahrát nový firmware 4.01? Zajímalo by mě, jestli se to vyplatí. V popisu toho moc nenapsali, co bylo předmětem úpravy.
Futaba T10 2,4 gHz; T-REX 600 E FBL BeastX; Protos FBL BeastX
X-quadrocopter APM2.5.2 vlastní rám
X-quadrocopter APM2.5.2 vlastní rám
Nahrál jsem nový firmware 4.01 a doufal že je už konečně opravená chyba nefunkčního serva zadní vrtulky 960us a stále nic.
T-Rex450S + Align 3GX
Spektrum DX8
Spektrum DX8
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Co letový projev?? Nějaké zlepšení, hlavně co se týče chování vyrovnávacího rotoru protože to jinak chodí celkem pěkně..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Ještě jsem s tim ve vzduchu nebyl, bo to davam dohromady po posledni raně.
T-Rex450S + Align 3GX
Spektrum DX8
Spektrum DX8
Takže po prvním letu s novým firmware ale s původním nastavením jsou dojmy takové, že je hlavní rotor hodně přegyrovaný proti tomu starému softu.
T-Rex450S + Align 3GX
Spektrum DX8
Spektrum DX8