Kenny McCormick píše:Ten regl od alignu uz nepouzivas?
Momentalne nie, mam osadeny Turnigy Sentry 40A.
Kenny McCormick píše:Prisiel si na presnu pricinu?
Nie, nakolko po vymene regulatoru to prestalo, ale co je este horsie, pred tromi dnami mi to zacalo robit znova aj na Turnigy regli. Takze zase zacinam patrat po pricine.
Kenny McCormick píše:Bol som dnes otestovat copterX po prestavbe, a mam presne to iste.
Serva OK, baterky OK /robi to jedna co ma 60 cyklov ale aj na druhej ktora ma len 15 cyklov/. Dobite teraz do bateriek 1300.
Presne tak, v baterkach to nie je. Tiez som skusal jeden testik, ked sa pri lete zacal vrtulnik triast, okamzie som pristal a baterku dal do kamaratovho orig. rexa. On na baterku lietal este 2-3min. bez problemov na plny vykon.
Kenny McCormick píše:Zle casovanie motora?
Cut-off by malo byt na low...
Regl Turnigy Plush40A. Neodchadza ten regl?
Casovanie mam na Middle, ale prestavil som ho na Low, no este nebol cas ani pocasie na test.
Cut-off mam na Low.
Ci odchadza regl. by som nepovedal, nokolko mi to robi na dvoch regloch a kazdy je inej znacky.
Skor by som povedal ze odchadza motor, ktory zblbne regl. Mam
TP 450-Size 2415-07T, ale objednal som na skusku
Turnigy Typhoon 450H 2218H Heli Motor 3450kv (450 class). Cakam kedy dorazi.
Tiez ma napadlo, ci to nie je konektormi/kablami od reglu k motoru. Konektory pouzivam cinske goldy, od tych mozem cakat hocico.
Respektive by sme asi mali vyfiltrovat, ktore veci mame na heli spolocne a po tych sa pozerat.
Pisal si, ze ti to zacalo robit po prestavne chvostu, skus si spomenut, co vsetko si rozoberal. Mozno je chyba niekde vo vrtulke.
Keby nieco, skus ICQ, mozno budem prave online