Čína-Rabbit Flight Controller
Re: Čína-Rabbit Flight Controller
Kluci dojedu asi uz kamkoliv .. jen to potrebuju dat dohromady .. a ikdyz sem tomu venoval spoustu veceru nevim si s tim rady .. jeste mam na stole multiwii ale ta je spis na experimenty .. takze nekdo cas o vikendu na poletani a radu ohledne kralika co s tim ?
V neděli bych si chvilku asi našel
A potěším tě, nebudeš muset jezdit přes celý Brno
A potěším tě, nebudeš muset jezdit přes celý Brno
Tricopter ála RCExplorer, Rabbit, FlySky TH9x
Tamiya TT-01D typ E, FlySky GT3
Fajn nedele muze byt )) Teda jestli nebudu muset v pondeli do DE ale to bych potvrdil do patku ..) Vazne jsem zvedavej kde je problem ..
Koukám, že nepíšeš. Povedlo se ti to rozchodit, nebo jak?
Ahoj , ne stale ne , musel sem odjet pracovně do DE , jednotku jsem vykuchal z koptera vzal regle motory a uvidime
zatim neni vubec cas ..
OK, tak kdyžtak napiš SZ. Nechodím sem úplně pravidelně.
necital som vsetko co uz si vyskusal ale, ja som si uzival podobne problemy. ked uz som to chcel rozslapat, osvietilo ma
- v jednom pripade to neslo odarmovat lebo bol omylom aktivovany autolanding. stacilo deaktivat prepinac a ficalo to
- v druhom pripade som sa to snazil odarmovat sekvenciou ktora bola pre iny mode - asi inak priradene kanaly na vysielaci
- v tretom pripade som zresetoval dosku, pozapajal kable do prijimaca nanovo, zresetoval nastavenie vysielaca a priradenie kanalov - neviem ktora z tychto veci pomohla
niekde v historii najdes moje vykriky aj s povodnymi rieseniami
snad ti nieco z tohto pomoze.
- v jednom pripade to neslo odarmovat lebo bol omylom aktivovany autolanding. stacilo deaktivat prepinac a ficalo to
- v druhom pripade som sa to snazil odarmovat sekvenciou ktora bola pre iny mode - asi inak priradene kanaly na vysielaci
- v tretom pripade som zresetoval dosku, pozapajal kable do prijimaca nanovo, zresetoval nastavenie vysielaca a priradenie kanalov - neviem ktora z tychto veci pomohla
niekde v historii najdes moje vykriky aj s povodnymi rieseniami
snad ti nieco z tohto pomoze.
Zdravim.
Vytiahol som rabbita po zime , vymenil som motory s gumovymi unasacmi, uchytene na sk450 rame dvoma plastovymi paskami. Nove su s pevnymi unasacmi, uchytene skrutkami nafest.
Mam pocit, ze s novymi ako keby mal snahu o kmitanie - Obcas mie stale pozorujem jemne prekmity .
Cim to moze byt?
Stare motory toto nerobili, ani ked lietal s vystrbenymi vrtulami a vyvazene boli len podla ucha, vrtule vobec.
Je to mozne jednoducho eliminovat nastavenim v softe? Napr zmena sirky ramien atd.
Vdaka
Vytiahol som rabbita po zime , vymenil som motory s gumovymi unasacmi, uchytene na sk450 rame dvoma plastovymi paskami. Nove su s pevnymi unasacmi, uchytene skrutkami nafest.
Mam pocit, ze s novymi ako keby mal snahu o kmitanie - Obcas mie stale pozorujem jemne prekmity .
Cim to moze byt?
Stare motory toto nerobili, ani ked lietal s vystrbenymi vrtulami a vyvazene boli len podla ucha, vrtule vobec.
Je to mozne jednoducho eliminovat nastavenim v softe? Napr zmena sirky ramien atd.
Vdaka
Ahoj ,
Pokud jsi měnil motory budes muset nastavit PID regulaci .
Pokud jsi měnil motory budes muset nastavit PID regulaci .
Preco menit pid?
Moje doterajsie skusemosti boli - nastavit rozpetie a vsetko bolo stabilne.
Ktore polozky konfiguracie treba posuvat? Oznacenia su trocha ine ako p I d.
Su nejake odporucania ako ladit pid a diagnostikovat prinos zmeny jednotlivych zloziek?
Dik.
Moje doterajsie skusemosti boli - nastavit rozpetie a vsetko bolo stabilne.
Ktore polozky konfiguracie treba posuvat? Oznacenia su trocha ine ako p I d.
Su nejake odporucania ako ladit pid a diagnostikovat prinos zmeny jednotlivych zloziek?
Dik.