Raptor E720 FL
Re: Raptor E720 FL
Jedno dnešní.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wGesZA_C7eM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wGesZA_C7eM[/youtube]
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
gratulace
vidím že se zlepšuješ, jdeš níž a blíž. Je pěkně vidět co letíš za prvek. To se mi líbilo.Upřimně 
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Poslední tři dny bojuju s jedním problémem. Sem tam většinou při plném kolektivu a lehkém potlačení výškovky (ale i v bočním tictocu) mi kopne výškovka a to velmi výrazně (heli se potlačí snad o 45°).
Už jsem kvůli toho vyměnil kabel k výškovkovému servu (měl jsem tam prodlužku) abych ho měl v celku a bez spojení. viz: viewtopic.php?f=39&t=55507
Zkontroloval jsem kde co. Dnes si Čiko všiml, že po přistání (po letu, kdy to silně koplo) mi bliká kontronik. Rychlé souvislé blikání. Asi vypadl bec a jedině backup baterka mi zachránila heli. Myslel jsem si tedy, že ten kopanec není nic jiného, než že backup baterka v případě výpadku bec sice udrží bezpádlo a přijímač, ale už neutáhne serva (mám 4S NiMH 350 mAh).
V logu v-bar mám v čase kdy to kopne extrémní vibrace i když jinak je log vcelku klidný a vibrace malé nebo žádné. Proto jsem se rozhodl odlepit senzor a dát tam víc vrstev oboustranky. No a když už jsem to měl dole, řekl jsem si že ho rozeberu a eventuálně zatlumím i zevnitř (po zkušenosti s štěrkajícím senzorem u 3G). Jaké bylo mé překvápko, když jsem to otevřel.Nechápu, jak to vůbec mohlo fungovat. Tohle je od Mikada docela prasárna. No tak jsem to přepájel a uvidím.A podlepil 5 vrstvami oboustranky.
Už jsem kvůli toho vyměnil kabel k výškovkovému servu (měl jsem tam prodlužku) abych ho měl v celku a bez spojení. viz: viewtopic.php?f=39&t=55507
Zkontroloval jsem kde co. Dnes si Čiko všiml, že po přistání (po letu, kdy to silně koplo) mi bliká kontronik. Rychlé souvislé blikání. Asi vypadl bec a jedině backup baterka mi zachránila heli. Myslel jsem si tedy, že ten kopanec není nic jiného, než že backup baterka v případě výpadku bec sice udrží bezpádlo a přijímač, ale už neutáhne serva (mám 4S NiMH 350 mAh).
V logu v-bar mám v čase kdy to kopne extrémní vibrace i když jinak je log vcelku klidný a vibrace malé nebo žádné. Proto jsem se rozhodl odlepit senzor a dát tam víc vrstev oboustranky. No a když už jsem to měl dole, řekl jsem si že ho rozeberu a eventuálně zatlumím i zevnitř (po zkušenosti s štěrkajícím senzorem u 3G). Jaké bylo mé překvápko, když jsem to otevřel.Nechápu, jak to vůbec mohlo fungovat. Tohle je od Mikada docela prasárna. No tak jsem to přepájel a uvidím.A podlepil 5 vrstvami oboustranky.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- avalanche8
TY vogo,to docela cumim,nechat takhle oholene vodice??Brrrrrrr
Teda fuj Mikado,posles jim fotos??
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Hlavně se to všchno při vibracích muselo nutně dotýkat - mezeru mezi tím jsem okem neviděl. Nechápu, že to vůbec lítalo. To vídeo z letu je s tímto senzorem. Proto ten log vypadal jak vypadal. Nic celou dobu a najednou extrémní vibrace - jisřilo to.avalanche8 píše:TY vogo,to docela cumim,nechat takhle oholene vodice??BrrrrrrrTeda fuj Mikado,posles jim fotos??
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- avalanche8
Velke stesti,ze heli je cela,tohle bych si pro sebe nenechal,myslim ze feedback do Mikada by bodnul,spis jen report co jsi odhalil.Treba ti daj novej senzor,ci rounou novej silver,at maji klid 
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
To jsi koupil nové
nebo v tom už někdo vrtal?
- nové samozřejmě.raging píše:To jsi koupil novénebo v tom už někdo vrtal?
Kdo ví, zda to nemůže i za tu piroránu s LA (co jsem si myslel, že bylo vadným konektorem)
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Tak to je uplne v prdeli. Mam pocit ci je to vbar, microbeast alebo hc3 tak to vyrabaju v rovnakej cinskej alebo inej ryzozrutskej riti kde to vyraba banda dementov za mysku ryze ale preco potom tie kurvy chcu za to chcu dost nehorazne prachy. Alebo to robia schvalne aby sa im viac minali heliny a diely na heli. 
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
- DaveLister
Úplně klidně to může být jenom tím, že howk nešíkovně zatahal za kabel a bužírka se posunula. Vůbec to nemusí být od výroby..
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
DaveLister píše:Úplně klidně to může být jenom tím, že howk nešíkovně zatahal za kabel a bužírka se posunula. Vůbec to nemusí být od výroby..
Tak tady bych se Howka zastal. Nemyslím si, že by rval za kabel od elektroniky tak, až by ho takhle poškodil.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- nemyslím - zvlášť pro to, že je to kabel od senzoru a aby nepřenášel vibrace, tak se ho každý snaží mít co nejvolněji. Za druhé - mělo to být přilepeno tak aby se něco takového eventuálně nemohlo stát (a jde to - vím, jak bylo těžké zbavit servo futaby původního kabelu) a za třetí - kdyby to bylo zataháním, tak to tam naopak nebude zvlněné a dotýkat se navzájem, natož by z toho do boku netrčela ta štětinka z drátků.DaveLister píše:Úplně klidně to může být jenom tím, že howk nešíkovně zatahal za kabel a bužírka se posunula. Vůbec to nemusí být od výroby..
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- Screwball671
Při ráně to doho mohlo něco praštit tak šikovně, že se jen povytáhla ta bužírka ale dráty držely přes napájené kontakty dál.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
No podle těch drátů ohnutých dovnitř to spíše vypadá na klasický lidský faktor a onen pověstný jeden kus ze sta možná tisíce.
-a jako vždy to schytá HowkingTrust píše:No podle těch drátů ohnutých dovnitř to spíše vypadá na klasický lidský faktor a onen pověstný jeden kus ze sta možná tisíce.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl