Hobbyking, sledování zásilek a tak podobně (pokračování)
Re: Hobbyking, sledování zásilek a tak podobně (pokračování)
Něco je špatně.Mě to nabízí Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.73 .
Dej sem link na tu baterku.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=9274
2ks
2ks
blembondo píše:Něco je špatně.Mě to nabízí Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.73 .
Ale to není z Eu skladu.Je to přímo z HK!
Že by to bylo toto? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=35842
blembondo píše:Ale to není z Eu skladu.Je to přímo z HK!
Jasně, nepřehodil jsem sklad, já už to totiž vzdal a zavřel a objednal http://www.rc-foto.cz/produkt/akumulato ... 0-mah-25c/ Pak se mi to rozleželo, jestli a kde je problém.
A teď, když to zkouším znovu, tak normálně za 9,..
Nechápu.
Nechápu.
- valajda
- Kontaktovat uživatele:
Poštovné HK
Ahoj,
dnes jsem vytřeštil oči na cenu poštovného 3ks 160 mAh Lipolek a pár konektorů.
Před skokem na tuhle stránku to standardně nabízelo Air registered mail LiPo v ceně pár dolarů. Tady už jen takový hausnumera.
Někde se něco změnilo nebo jsem někde něco udělal špatně
dnes jsem vytřeštil oči na cenu poštovného 3ks 160 mAh Lipolek a pár konektorů.
Před skokem na tuhle stránku to standardně nabízelo Air registered mail LiPo v ceně pár dolarů. Tady už jen takový hausnumera.
Někde se něco změnilo nebo jsem někde něco udělal špatně
Re: Poštovné HK
Za to může lipolka. Letečtí přepravci jim přestali chtít brát baterky poštou.
Jakékoliv LIPOL je nejlepší brát z EU skladu. Samozřejmě, tam nemusí mít všechny...
- valajda
- Kontaktovat uživatele:
Právě, skladem je v EU nemají a já na ni nespěchal. Takže LiPolky z International Warehousu jsou pasé... 
Proto vznikl EU sklad, kde je 5 dolaru postovne a zbozi mas doma do 3dnu
... no neviem - objednaval som pred 2 tyzdnami lipo a nejake serva (vsetko podla stavu zasob skladom) z eu skladu, po tyzdni sa ozvali, ze nemaju jedny zo serv (s otazkou ci zrusit objednavku, ci vynat serva a pripisat kredit) tak som napisal obratom, ze bez serv nech to poslu asap a doteraz ziadna dalsia reakcia...
uz mam nieco odtial naobjednavane a toto sa mi stalo prvy krat a zacinam sa znepokojovat...
uz mam nieco odtial naobjednavane a toto sa mi stalo prvy krat a zacinam sa znepokojovat...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
Elfew píše:Proto vznikl EU sklad, kde je 5 dolaru postovne a zbozi mas doma do 3dnu
To je poněkud nepřesné... poštovné je podle hmotnosti od 1.24USD, ovšem LiPolky nad 500mAh (součet) jdou za 9.47USD zato až do 50kg...
jyrry.webnode.cz
Tak bud mam stesti, nebo plosne zadrzovani z centralniho Hobbykingu prestalo. V posledni dobe mi prisel uz 2. balicek bez vypalneho (s uvedenou plnou cenou a deklarovany jako "other" a ne "gift"). Posta si pritom ode mne nevyzadala zadne doklady a oba jsem mel doma necele 2 tydny od objednani...
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc při nakupu z HK Holanska
Chlapi potřebuji radu jak poznat že zboží v HK Holansko mají opravdu na skladě objednal jsem si pár věcí všechny byli skladem po zaplacení po 4 dnech mě napsaly toto máte někdo zkušenost jak dlouho trvá naskladnění , věci mají stále skladem ,anglicky neumím používám překladače jak se dá tedy poznat před zaplacením zda to zboží mají ? vybral jsem možnost že počkám až to naskladní ale již žádná odpověd děkuji všem za radu a pomoc.
CS Supervisor, May 19 21:21:
Hi Miloslav,
I checked your order number 2009253159 and we are sorry to inform you that Product ID: Q001 is currently a backorder item. For us to complete the process, please choose one of the following options:
1) Cancel the backorder item, then we will ship the remaining items to you and credit the amount as Bonus Points.
2) Wait for the item to become available, We would like to inform you that we do not have an estimated date and time for the availability of an item. We usually restock after 30 days but please be informed that it depends to our supplier and the warehouse location. I hope that you understand.
Please be informed that if we do not receive any confirmation within 5 days we will automatically cancel the said item to ship the order and process the refund through bonus points.
If you want to have a refund through Paypal, Please be reminded the amount will reflect to your account after the turn around time of 7 business days. If you want to have a refund through Bonus Points, Please take note that the store credit/bonus points can't cover the shipping cost on the checkout. 1 store credit/bonus point is equivalent to $1. You may log in to your account to check your bonus points adjustments within 48 hours.
Let us know the best option that you would like to consider so we can take necessary action regarding your order. Thank you.
Regards.
Jeff
Order Processing Officer
HobbyKing Support Team
CS Supervisor, May 19 21:21:
Hi Miloslav,
I checked your order number 2009253159 and we are sorry to inform you that Product ID: Q001 is currently a backorder item. For us to complete the process, please choose one of the following options:
1) Cancel the backorder item, then we will ship the remaining items to you and credit the amount as Bonus Points.
2) Wait for the item to become available, We would like to inform you that we do not have an estimated date and time for the availability of an item. We usually restock after 30 days but please be informed that it depends to our supplier and the warehouse location. I hope that you understand.
Please be informed that if we do not receive any confirmation within 5 days we will automatically cancel the said item to ship the order and process the refund through bonus points.
If you want to have a refund through Paypal, Please be reminded the amount will reflect to your account after the turn around time of 7 business days. If you want to have a refund through Bonus Points, Please take note that the store credit/bonus points can't cover the shipping cost on the checkout. 1 store credit/bonus point is equivalent to $1. You may log in to your account to check your bonus points adjustments within 48 hours.
Let us know the best option that you would like to consider so we can take necessary action regarding your order. Thank you.
Regards.
Jeff
Order Processing Officer
HobbyKing Support Team
- olda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc při nakupu z HK Holanska
nic, uklik