Spektrum DX8 zkušenosti a pod.
Re: Spektrum DX8 zkusenosti sem
Měl jsem od nich kabelu na 450 a byla super! Ono je to v podstatě to stejné jako od Align akorát je tam napsané ALZRC.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Ty Align tasticky a je podobne mam doma... dostal jsem je k trex 550 transportni tasce...
Prace se rozhoduju mezi kufrikem a venom obalem
Prace se rozhoduju mezi kufrikem a venom obalem
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Elfew píše:Prace se rozhoduju mezi kufrikem a venom obalem
Tak to by som bral rovno orig. kufor
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
Měl jsem Dx8 na reklamaci a raklamace mi nebyla uznána, protože se jedná o mechanické poškození. Sice to moc nechápu. Když jsem vysílač posílal a zabalil do origi. krabice a ještě přebalil další krabicí a tu jsem vystlal jako kdybych posílál vajíčka tak i přesto mi prodejce volal, že když vysiláč rozbalil tak je volný knipl a ve vysílači něco chrastí!!!!!! Což mě samozřejmně celkem nasr*lo. Vysílač používam rok nikdy mi nespadl a mám na něm ještě fólie a dnes mi přišel mail, že reklamace byla zamítnuta a cena opravy bude 1200,- vadná prasklá aretace kniplu. Otázka zní dají se někde koupit náchradní díly?
DX9
DX9
Tak nakonec asi sahnu po tom kufru.
Doufam ze moje dx8 bude v poradku a nespadnu nani
Mam verzi dx8 e... je to napsano zezadu vysilace, mel nekdo problem s dx8 v posledni dobe a popripada jaka to byla serie? Diky
Doufam ze moje dx8 bude v poradku a nespadnu nani
Mam verzi dx8 e... je to napsano zezadu vysilace, mel nekdo problem s dx8 v posledni dobe a popripada jaka to byla serie? Diky
Já jsem měl tento problém http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=107&t=51926, který teď právě řeším.
DX9
DX9
Jakou mas serii? Napsano zezadu vysilace
To ti opravdu neřeknu. Vysílač mám na reklamaci.
DX9
DX9
- Jindra_S
- Kontaktovat uživatele:
to saint21 - tohle chování od prodejce docela naštve - chtěl bych od něj co nejrychleji fotku/video toho, co mělo být zlomeno a nějakou ukázku, že to mohlo způsobovat stejný problém, jako ukazuješ na youtubu. Protože podle videa je vysílač v pořádku, problém, který má, je v buletinu od Spektra .... Docela by mne zajímalo, o kterého prodejce jde.
Trošku odbočím od DX8:Zvláštní věc tohle odmítnutí od reklamace z důvodu mechanického poškození - v podstatě to může prodejce říct kdykoliv, kdy reklamovanou věc dostane poštou. Nedávno jsem byl v Alze a zákaznikovi reklamaci základní desky neuznali ze stejného důvodu - mechanické poškození desky. Chlápek se bránil, že přece desku převzali a viděli, že poškozená není, že takhle to mohli poškodit oni. Prodavač odpovídal, že oni nejsou technici Asusu a že si může samozřejmě stěžovat. Docela dost by mě zajímalo, jak to dopadlo, ale musel jsem už jet.
A zpět k DX8 - jsem zvědav, co vlastně prasklo a zda to mohlo být způsobeno nárazem nebo úmyslným poškozením - protože jinak je to poškození způsobené standardním používáním a na to by se reklamace měla uznat.
Trošku odbočím od DX8:Zvláštní věc tohle odmítnutí od reklamace z důvodu mechanického poškození - v podstatě to může prodejce říct kdykoliv, kdy reklamovanou věc dostane poštou. Nedávno jsem byl v Alze a zákaznikovi reklamaci základní desky neuznali ze stejného důvodu - mechanické poškození desky. Chlápek se bránil, že přece desku převzali a viděli, že poškozená není, že takhle to mohli poškodit oni. Prodavač odpovídal, že oni nejsou technici Asusu a že si může samozřejmě stěžovat. Docela dost by mě zajímalo, jak to dopadlo, ale musel jsem už jet.
A zpět k DX8 - jsem zvědav, co vlastně prasklo a zda to mohlo být způsobeno nárazem nebo úmyslným poškozením - protože jinak je to poškození způsobené standardním používáním a na to by se reklamace měla uznat.
-
Jedná se o firmu Kostka. Dělám také v servisu a vím, že mechanické poškození nelze uznat na záruku a ani bych to neposílal, ale vysilači nic nebylo. Vysilač firma Kostka zakoupil v Rakousku a tam to taky reklamují, takže to bude celkový boj. Jsem zvědavy jak mě třeba doloží vyjádření ze servisu a aby bylo v češtině. Poslední video na youtube vysílače mám 10.10.12 a vysílač jsem odeslal 15.10.12. To jsem taky psal do firmy Kostka tak uvidím co dál.
DX9
DX9
Skoda ze musi na displeyi svitit to logo Spektrum nahore... nejradsi bych tam mistoneho hodil druhou casomiru nebo neco navic...
Chcu se zeptat - mam ve vysilači ten origo Nimh akumulator... kabel na propojeni vysilacky a nabijece mam...
Chcu se zeptat, jaky nabijeci proud atd mam nastavit na nabijeci? Ukonci se nabijeni samo nebo to musim hlidat? Dekuju za info
edit: mam mod1 - jde nejak nastavit throttle hold (cut) na aux2 kanal ci gear kanal? Dekuju
Chcu se zeptat, jaky nabijeci proud atd mam nastavit na nabijeci? Ukonci se nabijeni samo nebo to musim hlidat? Dekuju za info
edit: mam mod1 - jde nejak nastavit throttle hold (cut) na aux2 kanal ci gear kanal? Dekuju
nastav 200mA a cas 12 hodin
throttle cut ide nastavit na gear , trainer, mix, La R trim, nejako sudruhovia v horizonhobby nepovazovali za potrebne davat to na trojpolohovy prepinac, nechapu potrebu mat cut na VYPNI v jednej(druhej) polohe a VYPNI NAOZAJ v druhej(tretej) polohe
throttle cut ide nastavit na gear , trainer, mix, La R trim, nejako sudruhovia v horizonhobby nepovazovali za potrebne davat to na trojpolohovy prepinac, nechapu potrebu mat cut na VYPNI v jednej(druhej) polohe a VYPNI NAOZAJ v druhej(tretej) polohe
Thr Hold jde přiřadit na pár různých spínačů v systémovém menu pod položkou F Mode Setup, ale svobodná volba to moc není. Po pravdě už si nepamatuju přesně konkrétní možnosti. Těch 200mA je taková konzervativní hodnota, doporučuje to i Andy Kunz na RCG - http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=21535376&postcount=10. Já tak nabíjel bez problémů. Jestli se nabíjení ukončí záleží na tvé nabíječce 
@xener: Ta potřeba záleží na tom, jak držíš vysílač
Pokud ho máš v pultu a nebo prstuješ, je přednastavená poloha holdu úplně k ničemu. Jinak throttle CUT (chcípák) a throttle HOLD (volnoběh) jsou dvě naprosto odlišné věci. Konkrétně u helin je ten rozdíl dost podstatný.
@xener: Ta potřeba záleží na tom, jak držíš vysílač
Tom
No takhle - budu to nabijet Raytronic C60 nabijeckou (kabel na to mam, nabijel jsem tim DX7 pres ten konektor)... v tomto pripade by si to mela nabijecka pohlidat sama... narozdil od toho adapteru co se dostava k dx8 v baleni ktery nabiji asi porad dokud to neprebije...
druha vec k tomu throttle holdu - ma mod1, takze motor vypinam levym spinacem vzadu, potreboval bych ale predelat na pravy prepinac vzadu (tak jak to je na mod2 treba)... bohuzel v tom menu prepinac gear chybi, bud to nemam nekde v tom men precvakle aby sel pouzit a nebo to zkratka nejde...
druha vec k tomu throttle holdu - ma mod1, takze motor vypinam levym spinacem vzadu, potreboval bych ale predelat na pravy prepinac vzadu (tak jak to je na mod2 treba)... bohuzel v tom menu prepinac gear chybi, bud to nemam nekde v tom men precvakle aby sel pouzit a nebo to zkratka nejde...