Blade 450 X
Re: Blade 450 X
tak vitej v klubu,
ja mel ten samej problem, byl to motor a pak se poroucel i regl.
Projed youtube tam to nekdo uz resil,ale nepamatuju si co tam daval.
ja mel ten samej problem, byl to motor a pak se poroucel i regl.
Projed youtube tam to nekdo uz resil,ale nepamatuju si co tam daval.
Tak jsem osadil a jakž takž nastavil regl Talon 35 místo setového. Je to prcek. V trupu je teď hromada místa
)
Přes USB adaptér jde nastavit snad cokoliv. Jen co byl problém, tak úvodní nastavení koncových bodů nefungovalo dle návodu. U AR7200bx to blokoval jeho SmartSafe. Postup je na http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1649655
Přes USB adaptér jde nastavit snad cokoliv. Jen co byl problém, tak úvodní nastavení koncových bodů nefungovalo dle návodu. U AR7200bx to blokoval jeho SmartSafe. Postup je na http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1649655
F-49 Blade450x Blade130x
RF 7.5
RF 7.5
haak7878 píše:zdar, nemáte někdo českej návod?
Ano, ale je dost mizernej obsahuje tak 50% toho co originál.
Překlad za moc nestojí, musel jsem na některé věci kouknout do originálu abych pochopil co ta česky napsaná věta vlastně znamená.
Heli: Blade 450X, 230S night, nano CPS, CPX, Lama V3
Vysílačky: DX6, MLP6DSM
Nabíječ: ImaxRC X200
Vysílačky: DX6, MLP6DSM
Nabíječ: ImaxRC X200
Taky jsem musel semtam vzít originál, abych zjistil co vlastně chtěl básník v kreativním českém překladu říct. České PDF ale mám.
Otázka pro zkušené harcovníky. Kolik letů mají nalétané vaše 450x ?
Otázka pro zkušené harcovníky. Kolik letů mají nalétané vaše 450x ?
F-49 Blade450x Blade130x
RF 7.5
RF 7.5
Zdravím chlapi,
chci se zeptat, jak se na DX6i přepnu z režimu normal do režimu stunt. Díky!
chci se zeptat, jak se na DX6i přepnu z režimu normal do režimu stunt. Díky!
Blade 450 X + Spektrum DX6i
Tak po letošních cca 200 letech odešlo jedno servo cykliky - H3050.
Při inicializaci začalo pocukávat, po cca 1 sec vždy přestalo. Holt varovalo, aspoň ale slušně
Jak jsem ho měnil, tak z něj zlehka tekl nějaký maglajs. Asi se v něm sypalo ložisko.
Při inicializaci začalo pocukávat, po cca 1 sec vždy přestalo. Holt varovalo, aspoň ale slušně
Jak jsem ho měnil, tak z něj zlehka tekl nějaký maglajs. Asi se v něm sypalo ložisko.
F-49 Blade450x Blade130x
RF 7.5
RF 7.5
tak mi vcera odesel pri roztaceni setovej regl,
objednal jsem castle 35 vcetne usb, az budu zadavat rpm kolik mam nastavit,jak byl nastavenej setovej regl jsem nikde nenasel.
dik
objednal jsem castle 35 vcetne usb, az budu zadavat rpm kolik mam nastavit,jak byl nastavenej setovej regl jsem nikde nenasel.
dik
Na Astře mají link na moje nastavení Talonu 35 pro 450x, které jsem ladil na podzim
http://www.astramodel.cz/manualy/blade/ ... lon_35.pdf
http://www.astramodel.cz/manualy/blade/ ... lon_35.pdf
F-49 Blade450x Blade130x
RF 7.5
RF 7.5
diky ,
ja si toho vubec nevsimnul, ted jenom cekam kdy se bude poroucet motor mam tam druhej setak.
Minule to slo jedno po druhym ,doufam, ze me Beast nezklame a da mi zase dopredu vedet modrym majakem.
ja si toho vubec nevsimnul, ted jenom cekam kdy se bude poroucet motor mam tam druhej setak.
Minule to slo jedno po druhym ,doufam, ze me Beast nezklame a da mi zase dopredu vedet modrym majakem.
Mě ten regulátor vysazoval za letu, to byla větší psina :-/
Když ti odcházel motor, jak to beast signalizoval ?
Jakou máš verzi 450x, jaké ozubení ?
Oni dodávají setové motory s osičkou, která ne úplně sedí na pastorek s šikmým ozubením. Nikde nešel objednat motor s osou pro šikmý pastorek
Když ti odcházel motor, jak to beast signalizoval ?
Jakou máš verzi 450x, jaké ozubení ?
Oni dodávají setové motory s osičkou, která ne úplně sedí na pastorek s šikmým ozubením. Nikde nešel objednat motor s osou pro šikmý pastorek
F-49 Blade450x Blade130x
RF 7.5
RF 7.5
ja mam v2 se sikmym ozubenim a pastorky si muzes objednat na Lynxheli podle osy motoru 3.17 setak nebo 3.5mm se stejnym modulem .
Kdyz roztacim vrtas tak se juknu na Beasta a pokud zacne blikat modra nebo cervena tak to vesti problemy s elektronikou. Kouknu na jednotku pred startem a po pristani.
Jak mi zacal odchazet motor a pak regl tak se mi modra rozblikala pri roztaceni , nebo jsem v pohode odstartoval a blikala po letu.
v navodu na strance 19 je power system test.
Kdyz roztacim vrtas tak se juknu na Beasta a pokud zacne blikat modra nebo cervena tak to vesti problemy s elektronikou. Kouknu na jednotku pred startem a po pristani.
Jak mi zacal odchazet motor a pak regl tak se mi modra rozblikala pri roztaceni , nebo jsem v pohode odstartoval a blikala po letu.
v navodu na strance 19 je power system test.
vrtulka drzi