Blademan píše:Lze někde najít seznam všech hlášek? A umí třeba hlásit polohu flaps?
V menu Base - Telemetry - Voice trigger si volíš hlášky. Ale vysílač ti o sobě řekne jen napětí baterie a timery. Ostatní hlášky jsou z přijímače a čidel v modelu. Neumí hlásit žádné polohy přepínačů. Možná snad někdy v budoucnu.
Mám dotaz na RC maniaky. Na RCgroups (neumím vkládat) ve vlákně mz24 str.10 je bastl řízení RXgraupner ovládá modul Spektrum ten rx a serva. Jestli to může mít nějaké praktické využití?
Myslíš tohle? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=grAGsCouxW4[/youtube] Tak to nevím, on posílá PPM z Hott přijímače do Tx modulu Spektrum a ten to posílá dál... To nevím proč to tak dělá, rozumíte někdo tomu co k tomu říká? To jde přece udělat jednoduše píchnutím toho Spektrum modulu přímo na výstup PPM z vysílače Hott (to tam nakonec sám píše na youtube v komentáři k tomu videu). Ledy že by nechtěl na krku tahat ten další modul a baterky k němu...
Z toho, co jsem v rychlosti zkusil na samotném vysílači, se mi líbí rychlé proskákání hlášek telemetrie na požadovanou. Pokud bylo zapojeno více čidel, tak to byl docela opruz čekat až paní každou hlášku dořekne aby bylo možné přeskočit na další. Taky se mi líbí samostatné nastavení hlasitosti varia.
Na oficiálních stránkách ale ještě nic není. Je to jen na dropboxu (40 hodin). Upgrade Studio v4.0 nejde spustit. Nastartuje se aktualizace ale nedoběhne korektně a Upgrade Studio se nenastartuje. Ještě že mám pořád 3.7 Koukal jsem, že pro MZ-xx je tam těch změn celý pytel už ve verzi 1.021 EN a 1.022 D.
Mě ta V4 taky dneska nešla. Navíc jsem měl 3.7 i 4 v němčině a já chtěl přejít na čtyřku v angličtině, no a ona se mi při prvním spuštění rovnou updatovala na V4.3 . O tom updatu MZky jsem věděl z RCGroup, tak jsem dal automatické stažení a nabídlo mi to i tu 1.023. Na to, že prioritní je MZ-32, tak občas pustí nějaké vylepšení.
janva9 píše:Normálně jsem stáhnul anglickou čtyřku a po rozbalení, při prvním spuštění, se rozběhlo autoupdate. Akorát jsem musel ve Firewalu povolit instalaci.