Mini H FPV quad 250

Máte svůj copter nebo stavbu/užívaní plánujete a chcete popsat jeho stavbu, úpravy, zalétaní, létání.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hora
Kontaktovat uživatele:

Re: Mini H FPV quad 250

#391 Příspěvek od Hora »

Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#392 Příspěvek od Dejfak »

Taky mi to nějak nesedí
Ta prodloužená nástavba má 50g
https://www.hobbyking.com/hobbyking/sto ... e_kit.html
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
cucpo
Kontaktovat uživatele:

#393 Příspěvek od cucpo »

Pani pls otazka k openpilot nastaveniu v sekcii flightmodeswitch setting by som chcel skusit zapnut na plyn nastavenie "altitudehold" rozumiem tomu tak ze s doskou CC3D ked tam zapnem toto nastavenie tak sa nejak bude snazit udrzat vyskovu hladinu, lebo ako pilot som drevenny a co mam hlavne problem ako tak to uriadim ale ked chcem skusit FPV absolutne stracam kontolu nad vyskou na Phantomovi to ako tak ide on vysku stabilizuje ale tato mala potvora bud sa prepadam alebo stupam nedari sa mi ju nejak bez extra packovania udrzat v aspon trocha stabilnej vyske. Nemate niekto overeny link ohladom nastaovania OpenPilot na mwi aj APM som ako tak nasiel ale na OpenPilot moc nie resp podla coho ste ladili len podla wiki a videii ?
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
ST
Kontaktovat uživatele:

#394 Příspěvek od ST »

Lítat, litat , lítat. Prostě občas spadneš , ale časem se tu výšku držet naučíš. Mě na to stačily dva dny a cca 20 letů. Snažit se to učit na QAV250 clone je docela úsměvné. Osvoj si to na něčem větším ( 450tka ), to má delší reakce, jak to zvládneš, tak přestup na 250tku. Deska to za tebe neudělá, nemá baro.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
cucpo
Kontaktovat uživatele:

#395 Příspěvek od cucpo »

Dik zmiatlo ma to nastavenie altitudehold ale to samozrejme nefunguje ked nema baro , myslel som ze to nejak virtualizuje z udajov acelerometrov a gyra takze musim len trenovat
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
Heli

#396 Příspěvek od Heli »

Ukazka nakloneni motoru pro vyssi rychlost.... Musim priznat ze takovy rozdil jsem necekal.
Přílohy
image.jpg
image.jpg
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#397 Příspěvek od Ancistrus01 »

O kolik se zvedla rychlost? :)
ST
Kontaktovat uživatele:

#398 Příspěvek od ST »

Nečekal jsi to v čem ? :) Testoval jsi to v letu ? Nebo je to jen zatím osazené ? Příjde mi to docela dost. Dej pak vědět jak se to chová v letu. To musí po odlepení hned pelášit jako blázen.

To all : dneska mi došly Gemfany 5x3 z GLB a jsem z toho volajaký zmetěný. 8O Přišlo to v obálce a většina listů nedrží stopu a to docela dost, cca i 3mm. Tak jsem to opatrně vyrovnal a vyvážil a nechám to odstát, co to provede. Další várka má přijít z banggood.com s motory, tak jsem na to zvědav v jaké stavu to příjde.
Woita
Kontaktovat uživatele:

#399 Příspěvek od Woita »

Heli píše:Ukazka nakloneni motoru pro vyssi rychlost...

Proč by to mělo letět rychleji?
Naposledy upravil(a) Woita dne stř 15.10.2014 20:24, celkem upraveno 1 x.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Heli

#400 Příspěvek od Heli »

Samozrejme ze v letu, a po trech minutach divoke jizdy prisel pad do oranice jak to bylo unaveny. ( jeden motor zacal vysazovat )
Přílohy
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Heli

#401 Příspěvek od Heli »

Woita.....nevim jestli si delas legraci nebo ne....... :) ale je to fyzika a ta rika... Čelni odpor vyrazne omezi rychlost !Neveril jsem tomu ze to bude mit takovy vliv! Doporucuju vyzkouset a uvidis
Heli

#402 Příspěvek od Heli »

Gemfan z alibaby com taky nefungujou pro vyssi otacky ....zlate HQ!!!
ST
Kontaktovat uživatele:

#403 Příspěvek od ST »

Heli, ty jsi hrozný maximalista, moc to hrotíš. :lol: Já na to jdu pomalu. Ale aspoň je veselo. Ale ta hlína by mě taky vadila. Ten proud je fakt brutál, tolik mi bere discovery, když ji trochu popoženu. Uf ale musela to být jízda. Lítal jsi přes brýle ?
Heli

#404 Příspěvek od Heli »

Ne bez nich, i kdyz by to bylo asi lepsi protoze to je tak rychly ze to hned zmizi z dohledu a očí.
Hlina uz je dole a je to jako nový.
Woita
Kontaktovat uživatele:

#405 Příspěvek od Woita »

Heli píše:Woita.....nevim jestli si delas legraci nebo ne....... :) ale je to fyzika a ta rika... Čelni odpor vyrazne omezi rychlost !Neveril jsem tomu ze to bude mit takovy vliv! Doporucuju vyzkouset a uvidis

Srandu jsem si nedělal, čelní odpor mě nenapadl. Pravd aže při těch už skoro hypersonických :lol: rychlostech je odpor vzduchu obrovský. Vyndej si za jízdy v autě ruku z okna... Viset to může klidně zakloněné, ale při FF letu se to menší naklonění hodí. Určitě by se dalo ještě zamakat třeba na aerodynamické kapotáži... Zkus cvičně celou kopteru zavřít do kondomu, možná to bude zase o kus rychlejší :lol:
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Odpovědět

Zpět na „Coptery - projekty“